Sezona NHL 2013–14
Chicago 3:1 Florida
- 03. Teräväinen 5 (Bertuzzi, Vlašić) P
- 31. Smith 5 (Maroon, Foligno)
- 31. Reinhart (Ekblad, Forsling)
- 59. Foligno 6 EN
Mrázek 33/32
Knight 19/17
@ Philadelphia
Texas 1:2 Rockford
- 06. Nazar 8 (Seney)
- 16. Mayhew 3 (Sanford, Del Mastro)
- 29. Stranges (Hryckowian, Capobianco)
Commesso 28/27
Poirier 22/20
@ Texas
Lídři statistik
Odkazy
- Zlaté mládí Chicaga vodil na pivo, teď vede syna do NHL – Bez frází: Bago NHL
- V Amerike mi varili pirohy a halušky. Lístky na NHL mi dal Slafkovský. Zmluva s Chicagom? Manažér mi pokazil prekvapenie – Pravda.sk
- Pomsta Čechům. Rozprášili nás, chci je porazit u nich doma, líčí americká hvězda – Aktuálně.cz
Nejnovější příspěvky v diskuzi
17. 11. 2024, Vancouver 4:1 Chicago
voNt napsal
Ted, kdyz si ctu na tsn tyhle (kazdorocni) clanky: https://www.tsn.ca/nhl/montreal-canadiens-are-no-1-in-tsn-s-annual-nhl-team-ranking-of-u-24-players-1.2207606 ; https://www.tsn.ca/nhl/jumpin-jack-flash-hughes-tops-tsn-s-top-50-under-24-players-1.2208009; tak se ptam, kde s epodeli ty nase top-picky..
Jeste je tam dobre hodnoceny Levshunov, ale neprekvapilo by me, kdyby se za rok take vytratil.. Uz jsem to jednou psal, cela koncepce skoutskeho oddeleni zacina pekne smrdet, vypada…
frenk napsal
tomsik napsal
Mirek napsal
frenk napsal
Neč napsal
Místo Shanahana bude rozdávat tresty bývaly obránce Stéphane Quintal. Za Chicago odehrál v sezoně 2000–2001 72 zápasů (1+17 a 60 trestných minut), v NHL jich sehrál celkem 1037 (63+179, 1320 minut).
Je to síla, nerozumím tomu, jak snadno se jim to tam mohlo rozpadnout, dneska to byla velká ostuda…
já se teda smál, když sem to viděl:D
clovek uz ani nevi, jestli se ma tem Canucks skodolibe smat, nebo je litovat...
No to mi povídej :(
Hokej je sekundarni,kdyz clovek cte o Stajanove tragedii s malym...:(((
Bickella pryc, 4 mega rocne za jedno povedene play off je velkej omyl. Ladda i Hartnella klidne, zalezi ale co k tomu.
Danault McNeill, Morin a dalsi...kazdy rok se v utoku uvolni 1-2 mista a konkurence na ne je velika. Nema smysl je drzet vsechny a nekterym bych proto dal moznost zkusit to jinde.
Jagra jsme uz resili, nebrat, tenhle web neni dimenzovany na jeho fan club ;)
Leddyho neee, ta ladnost pohybu pri prechodu do utocneho pasma by mi chybela.
MacDonalda nebrat, to jedno misto v obrane bych rezervoval pro novacky.
Na druhou stranu St. Louis neni nenahraditelný, tak proč ne. Martin navíc ani na olympiádě nezahrál nijak oslnivě, tak nevím o co mu jde. Ale samozřejmě nevim co je za tím víc.
Ladda bych klidně bral, akorát pochybuju, že by šel jen za Bickella
A co říkáte na St. Louise? Prý požádal o výměnu, i po zlatu ze Soči chce být pořád vyměněný a bude souhlasit jen s výměnou do Rangers. To ho asi Yzerman pěkně naštval, když ho napoprvé nevybrali a ani to zlato to nezahojilo. V týhle pozici těžko může od Rangers dostat odpovídající protihodnotu…
Spekulace od Jaeckela:
Bickellově výměně by se Hawks nebránili. Včera pak ještě psal, že se ho zkouší aktivně vyměnit a ptali se Jets na Ladda a Philly na Hartnella.
Danault, McNeill, Morin, další hráči na farmě/v juniorech jsou k mání.
Jágr je, stejně jako loni, zajímá jako krátkodobá posila.
O Ladda se Hawks zajímají už od listopadu…
Na Leddyho se ptali Penguins, ale není známo, co si o tom Hawks myslí. (podle zpráv ze zámoří to zatím nevypadá, že by ho případně mohl rychle nahradit Clendening, ještě prý potřebuje čas)
Hawks se stejně jako jiné týmy ptají na MacDonalda z Islanders. (to by znamenalo, že je to buď krátkodobé řešení anebo případně jako náhrada za Leddyho – MacDonald teď bere málo a končí mu smlouva, Chicago by na něj dál peníze nemělo).
No, berte to s rezervou, tak jako vždycky :)
Sakra viděl jsem jen začátek a konec tý zprávy, tak jsem si myslel, že mrtvici má Shero a taky jsem si říkal, docela mladej… no ty vole, tak snad bude hrát dobrej a brzy se uzdraví!
Letang měl mrtvici.... minimálně 6 týdnů si nezahraje... docela drsný v 26 letech... :-(
Ten Scrivens dneska to hezky zhodnotil, prej každej shutout je zásluha celýho týmu. Viděl jsem highlighty, 59 střel parádička, dobře odmakaný dozadu! :D
Tak dneska Detroit vyrovnal půl minuty před koncem s LA, kdy se puk odrazil od sítě za brankou na záda Quicka a odtud do branky. Nikdo z rozhodčích to neviděl, ale i když na to hráči LA upozorňovali, tak rozhodčí gól uznali bez videa, jelikož ta situace není popsaná jako pro posouzení videorozhodčím. Mě už to příjde na hlavu postavený, je tam brankový rozhodčí, videorozhodčí, desítky kamer a i když je 100% jasný, jak se to stalo a logicky jediný rozumný rozhodnutí je gól neuznat, tak podle pravidel, tím že to nikdo z nich rozhodčích neviděl, je rozhodnutí správné a gól platí...
Jako hrát 7 minut 5 na 3 nebo co to bylo, to je divný. Každopádně klobouček, tohle je pro Canucks ostuda jak hrom. Tak uvidíme, jak si s Ducks teď (ne)poradí Chicago :)