22/1 Hawks vs. Bad Boys Blue
Chicago 2:3 Anaheim
- 18. Dickinson 3 (Bedard, Brodie)
- 20. Mintyukov (Leason)
- 24. Dickinson 4 (Bedard, Teräväinen)
- 46. Killorn (Zegras)
- 50. Carlsson (Killorn, Zegras)
Söderblom 24/21
Gibson 20/18
vs. Florida
Rockford 5:2 Texas
- 10. Hryckowian (Capobianco, Petrovic)
- 11. Nazar 6 (Korchinski, Guttman) P
- 12. Stranges (Hryckowian, Lind)
- 34. Nazar 7 (Slaggert, Phillips)
- 37. Dach 4 (Slaggert, Guttman)
- 38. Dach 5 (Korchinski, Slaggert)
- 58. Marcel 1 EN
@ Texas
Lídři statistik
Odkazy
- Zlaté mládí Chicaga vodil na pivo, teď vede syna do NHL – Bez frází: Bago NHL
- V Amerike mi varili pirohy a halušky. Lístky na NHL mi dal Slafkovský. Zmluva s Chicagom? Manažér mi pokazil prekvapenie – Pravda.sk
- Pomsta Čechům. Rozprášili nás, chci je porazit u nich doma, líčí americká hvězda – Aktuálně.cz
3 vyhry ze 3 zapasu na zacatku sezony, to se Hawks podarilo naposled pred 30 lety... tak jen tak dal... :w00t:
Viděl jsem dvě třetiny a to bylo bezvadný, na začátku spousta šanci, škoda, že Bollig nevrátil puk Frolíkovi před prázdnou i když jeho střela taky byla dobrá. Elliott Blues držel, ale pak v situaci 3 na nikoho (!) už konečně inkasoval. Seabrookův gól byla náhodná teč, chvilku před tím ale Crawford skvěle sebral šanci v oslabení Backesovi. Steenova lajna s Tarasenkem a McDonaldem byla hodně nebezpečná, ale Corey držel... tak teď ve čtvrtek Dallas s Jardou :clover:
Mě to ráno jelo a teď mni to jede taky, akorát když dáš u našehgo zápasu na hlavní stránce highlisghts, tak pak v tom okně co se ti otevře musíš znova kliknout na náš zápas.
Presne, snad to vydrzi. Jen me serou highlighty na nhl.com. Maji v tom nejaky bordel a zrovna nas zapas neni k dispozici :( :w00t:
Nadhera,krasny body,i kdyz sme si to trochu zkomplikovali v zaveru,ale urvali sme to a to je hlavni,zatim start z rise snu...potesila me navsteva,21455 divaku,snad teda ta vyluka neprinesla odliv zajmu fans,i kdyz je fakt ze to byl prvni zapas a doma se v prvni ctvrtce souteze moc neohrejem...great Hawks na hrad.... :thumbup:
Ahoj kamarádi..dnes budu mít trochu stísněné podmímít,budu čučet v práci na mobilu..tak bych chtěl poprosit..o odkaz a aby to trochu jelo,díky :-)..Let's go Hawks ;-)
Perron - Backes - Oshie Schwartz - Berglund - Stewart McDonald - Steen - Tarasenko Sobotka - Nichol - Langenbrunner (Reaves) Cole - Pietrangelo Jackman - Shattenkirk Russell - Polak Elliott (Halak)
Tesis se jak zhasne? Emery je provereny:) proc neproverovat jineho.
Tarasenko proti Nashvillu zase zářil, těším se :) Karlsson uvidíme, zatím jde na farmu... v Calgary ale zrovna díru do světa neudělal. No třeba je to druhej Niemi :thumbup:
Karlsson - jsem myslel, ze reaguji na oporu tymu Emeryho :lol:
.. je dobre, ze hraji jeste dnes. S NSH to budou mit tezky a jsem zvedav, jestli prejedou i je.
První domácí zápas, to bude mazec. Úvodní dvě utkání se povedla, tak snad to bude pokračovat i na vlastním ledě. St. Louis včera rozcupovalo Detroit, bude to zajímavý zápas. Jsem zvědavej hlavně na Tarasenka...