31/1 Hawks @ Mini
Chicago 2:3 Anaheim
- 18. Dickinson 3 (Bedard, Brodie)
- 20. Mintyukov (Leason)
- 24. Dickinson 4 (Bedard, Teräväinen)
- 46. Killorn (Zegras)
- 50. Carlsson (Killorn, Zegras)
Söderblom 24/21
Gibson 20/18
vs. Florida
Rockford 5:2 Texas
- 10. Hryckowian (Capobianco, Petrovic)
- 11. Nazar 6 (Korchinski, Guttman) P
- 12. Stranges (Hryckowian, Lind)
- 34. Nazar 7 (Slaggert, Phillips)
- 37. Dach 4 (Slaggert, Guttman)
- 38. Dach 5 (Korchinski, Slaggert)
- 58. Marcel 1 EN
@ Texas
Lídři statistik
Odkazy
- Zlaté mládí Chicaga vodil na pivo, teď vede syna do NHL – Bez frází: Bago NHL
- V Amerike mi varili pirohy a halušky. Lístky na NHL mi dal Slafkovský. Zmluva s Chicagom? Manažér mi pokazil prekvapenie – Pravda.sk
- Pomsta Čechům. Rozprášili nás, chci je porazit u nich doma, líčí americká hvězda – Aktuálně.cz
Sharpie posledni penalta tyc,taky skoda,tak uz je SJS,ty taky vo chlup,ale zvladli to.....VAN bude peknej mac,ovsem cas je straslivej,to asi nedam....
Bylo vidět, že s bodem jsou tak nějak spokojený. Hawks měli větši zápasu puk víc na hokejkách, ale Bäckström to neměl moc složité. Nevyrážel, ale v brnace se nemusel zas tolik hýbat, na střely viděl. Minnesota sice byla opticky víc vzadu, ale jejich pokusy byly nebezpečný, pořád tam hrozilo, že to někdo zastíní nebo tečuje jako Clutterbuck u druhé branky. Škoda, že Seabs nevyužil šanci zblízka v prodloužení. Pochvalu pak zaslouží švédská trojka na oslabení 3 proti 5 a Corey parádně vychytal Boucharda, ještě že to ten měl přes ruku. Tak teď oblíbenej Vancouver :evil:
Určitě bod je výbornej,viděl jsem celý zápas a 1třetina skvělá,pak už to byla oboustraně holomajzna,myslím že se i šetřili,ten trip je dlouhý...
Taky si myslim, bod z venku neni ztrata, vydrzet tech zbylejch 5 zapasu alespon na 0.500 a vstup do sezony jako takovej by byl super.
Bod dobry, najezdy jsou loterie.
v dubnu do USA jen je škoda,že Jestřábi nehrají v ten čas nikde na východním pobřeží.
Tak jsem na ty jejich nový posily zvědavej... :whistle: