2/2 Hawks @ Lu
Chicago 2:3 Anaheim
- 18. Dickinson 3 (Bedard, Brodie)
- 20. Mintyukov (Leason)
- 24. Dickinson 4 (Bedard, Teräväinen)
- 46. Killorn (Zegras)
- 50. Carlsson (Killorn, Zegras)
Söderblom 24/21
Gibson 20/18
vs. Florida
Rockford 5:2 Texas
- 10. Hryckowian (Capobianco, Petrovic)
- 11. Nazar 6 (Korchinski, Guttman) P
- 12. Stranges (Hryckowian, Lind)
- 34. Nazar 7 (Slaggert, Phillips)
- 37. Dach 4 (Slaggert, Guttman)
- 38. Dach 5 (Korchinski, Slaggert)
- 58. Marcel 1 EN
@ Texas
Lídři statistik
Odkazy
- Zlaté mládí Chicaga vodil na pivo, teď vede syna do NHL – Bez frází: Bago NHL
- V Amerike mi varili pirohy a halušky. Lístky na NHL mi dal Slafkovský. Zmluva s Chicagom? Manažér mi pokazil prekvapenie – Pravda.sk
- Pomsta Čechům. Rozprášili nás, chci je porazit u nich doma, líčí americká hvězda – Aktuálně.cz
Bled to napsal výstižně,viděl jsem jen highlit,pěkně nás mleli od začátku do konce,nechápu jak jsme mohli urvat dva body,ale jsou zlatý body,snad příště předvedou Hawks lepší výkon...
Jj,trapeni,ovsem to dela velky tymy,urvat to kdyz se nedari....kazdopadne si aspon Emery poradne vylepsil stats.....je fakt ze mame narok na vypadek herni kvality.....
no ono kdyby jsme dostali bůra, tak by se nemohl nikdo divit. Takhle špatný výkon jsem dlouho neviděl. Jenom díky Emerymu, velikánskému štěstí a neschopnosti hráčů Calgary dostat puk do do brány (někdy prázdný) jsem uhráli body. Chyby dělali úplně všichni a něco byly opravdu obrchyby. Takhle mizerně už snad hrát nebudou.
Uf, uf, dostat 35 vterin pred koncem rozdilovy gol, to se bezne nesrovnava. Velky stesti.
No, tak dnes to mela byt prohra a velky big EMERYMU. :thumbup:
Saad hrál opravdu dobře, škoda, že se nemůže pořád prosadit, potřeboval by dát gól. Stejně tak Sharp, tomu to moc nejde ani herně. Ale třeba Leddy se mi letos líbí, ty jeho průniky přes celý hřiště jsou skvělý. Celově obrana + Corey to zvládaji, ještě jsme nedostali více jak 2 goly v zápase. Pouze když chytal Emery ve Phoenixu.
Taky jsem si říkal, že Saada mohli klidně za odměnu zkusit, třeba by korunoval podařený výkon gólem... a pokud si dobře pamatuju, tak Frolík z nájezdu proti Luongovi taky umí 8)
Vancouver dobre branil stredni pasmo a mali sme dost problemu se pres nej dostat... Krome Keitha tam mysli byla jeste jedna tycka... Nevim, proc na najezdy nesel Hossa... Ne, ze bych mel neco proti Sharpovi, ale kdyz ma 8 golu ze 40 najezdu, tak myslim, ze by bylo na miste zkusit i nekoho jinyho (Hossu)... A misto Leddyho moh Q poslat Saada, dkyz hral cely zapas skvele...
Dneska to byla bída, naštěstí zvládli hru v oslabení (Hossa skvěle ve 3 proti 5) a Crawford je podržel když bylo třeba. Ale spousta ztracených puků a zbytečných složitostí při zakládání útoku. Už jsem nepočítal s tím, že srovnaj. Škoda, že po celý zápas a vlastně ani při nájezdech nebyli schopní reagovat na to, že Luongo chodil hodně ven z branky. Ten se dostal do pohody a pochytal prakticky všechno celkem bez potíží. Jen Keithova rána měla skončit v brance, to zamrzelo, když trefil dvojitou tyčku. A jak píše Bled, jsou měkký až hrůza. Uvidíme, jak je na tom Bolland, jak dlouho bude kvůli zranění chybět. Hned dnes Calgary, nedivil bych se kdyby to byla první porážka bez bodu, i když Flames na tom nejsou moc dobře.
Na vítězství rozhodně bylo. Chybí mi tam trochu víc sebeobětování. Zase se potvrdilo, že hrajeme bezkontaktní hokej. Celkem 6 hitů za zápas je žalostně málo. Nehitujou ani takový hráči od kterých by se to čekalo, např. Seabrook, Bickell, Shaw, Bollig, Bolland, Brookbank. Myslím, že hráče na to máme. Nevím proč je "Q" trochu víc nehecne. Jinak výsledky zatím super, technicky jsme na tom perfektně, oslabení hrajeme na jedničku. Tvrdost chybí a přesilovky se opět vrátili tam kde byli loni. Pořád je na čem pracovat.
Hm, to je buzik :angry: Jako v predchozim zapase, bod je dobry, ale dnes to chtelo oba.
Luongo dnes bude stridat :lol:
Luuuuuuuuuuuu........ chtelo by si to pujcit Byffa, aby mu zase jednou trochu zneprijemnil zivot... :) ale treba Bickell by mohl odvest podobnou praci...
Luongo v brance, proti Avalanche včera pochytal 24 střel a Vancouver vyhrál 3:0...