Chicago 2:3 Anaheim
- 18. Dickinson 3 (Bedard, Brodie)
- 20. Mintyukov (Leason)
- 24. Dickinson 4 (Bedard, Teräväinen)
- 46. Killorn (Zegras)
- 50. Carlsson (Killorn, Zegras)
Söderblom 24/21
Gibson 20/18
vs. Florida
Rockford 5:2 Texas
- 10. Hryckowian (Capobianco, Petrovic)
- 11. Nazar 6 (Korchinski, Guttman) P
- 12. Stranges (Hryckowian, Lind)
- 34. Nazar 7 (Slaggert, Phillips)
- 37. Dach 4 (Slaggert, Guttman)
- 38. Dach 5 (Korchinski, Slaggert)
- 58. Marcel 1 EN
@ Texas
Lídři statistik
Odkazy
- Zlaté mládí Chicaga vodil na pivo, teď vede syna do NHL – Bez frází: Bago NHL
- V Amerike mi varili pirohy a halušky. Lístky na NHL mi dal Slafkovský. Zmluva s Chicagom? Manažér mi pokazil prekvapenie – Pravda.sk
- Pomsta Čechům. Rozprášili nás, chci je porazit u nich doma, líčí americká hvězda – Aktuálně.cz
Nejnovější příspěvky v diskuzi
17. 11. 2024, Vancouver 4:1 Chicago
frenk napsal
tomsik napsal
Mirek napsal
frenk napsal
Neč napsal
frenk napsal
No nevim jak často se v Chicagu dostane na brankoviště, aby zametl puk do prázdný :P Komentuju jen ten konec ;)
Tak co kde jsou hejtri Kempneho??Krasnej gol,kterej si sam vypracoval...toto urcite videl Bowman :)
Bishop zůstavá v Dallasu podepsla za 29,5 milionu na 6 let teda zhruba 5 milinonu na sezonu coz si myslim,ze je hezky..
Cekal jsem, ze me bude nekdo konfrontovat cislama :)...jak jsem psal, je to zatim jen obava
Chápu, co říkáš, ale loni měl v playoff 2+5 v 7 zápasech. Poslední tři MS včetně letošního zatím 24 zápasů a 14+21. Poslední playoff v KHL 5+15 ve 20 zápasech. Panarin má svoje slabiny, ale nálepka hráče, který v klíčových chvílích zmizí, na tu je myslím ještě brzy.
Ja se spis obavam, ze Panarin neni hrac pro vypjate chvile. V zakladni casti vynika, protoze spousta tymu nehraje naplno. V play off pak vsichni zaradi vyssi rychlostni stupen a nema uz tolik prostoru. To same loni na MS, jeho lajna s Dadonovem a Sipacovem hrala krasnej hokej, ale jak zacalo vyrazovani, uz to drhlo...uvidime letos, jak dopadnou.
Zaregistroval jsem to až teď (je to z 14 dní starého rozhovoru), ale Panarin řekl že se v play off cítil hodně unavený, sice nechtěl říct že to souviselo s tím, že na rozdíl od jiných hráčů nedostal v posledních zápasech volno, ale dá se to propojit. Takže Hawks si možná zachovali tvář = nechali ho získat bonusy, ale zároveň se Panarin na konci sezóny utavil. Koneckonců byl to druhý rok v NHL a z KHL na takový zápasový příděl zvyklí nebyl.
Panarin zase 0+4
Kdyby takhle hrál proti Nashvillu...
Finský kolaps, to jsem na ně zítra proti nám zvědavej, budou mít extra motivaci…
.. no hlavne take 'klasickej' Mrazkuv zapas, 3-4 chycene tutovky, ale 2 pustene 'smudly' .. Presne jako celou sezonu v DET. I komentatori (z tsn) to rikali. Ale peknej zapas na divani, i kdyz chyb tam bylo hodne (na obou stranach). Narazky na Kemneho "nechapu" ..
Kempny krasnej gol :))))
Až na výsledek to nebyl nejhorší zápas... velkou roli hrála nervozita... ale ta časem opadne...
Je to první zápas, navíc proti Kanadě. Kempný mě sice dneska taky nepřesvědčil, ale Jeřábek, Rutta a Krejčík měli rozhodně víc WTF momentů. A nebyli v tom sami, i mezi útočníky byly nějaký nesmysly. Škoda, že nedokážeme využít Pastův potenciál, jeho akce mi přišly, že často vyzní do ztracena. Na druhou stranu, šancí jsme měli fakt moc, minimálně Kovář jasnej gól a takových situací bylo víc, Horák s Řepíkem tam byli sami před Pickardem… Nejvíc mě mrzí, že opět/stále fandím týmu, který je totálně neschopnej v přesilovce. Ach jo. Ale na začátek turnaje a proti Kanadě to nebyl zlej zápas, těžko z toho usuzovat něco víc.
Kempný opět tropickej,hlava mi nebere,že hraje za Hawks