Snad budou výsledky lepší
Chicago 2:3 Anaheim
- 18. Dickinson 3 (Bedard, Brodie)
- 20. Mintyukov (Leason)
- 24. Dickinson 4 (Bedard, Teräväinen)
- 46. Killorn (Zegras)
- 50. Carlsson (Killorn, Zegras)
Söderblom 24/21
Gibson 20/18
vs. Florida
Rockford 5:2 Texas
- 10. Hryckowian (Capobianco, Petrovic)
- 11. Nazar 6 (Korchinski, Guttman) P
- 12. Stranges (Hryckowian, Lind)
- 34. Nazar 7 (Slaggert, Phillips)
- 37. Dach 4 (Slaggert, Guttman)
- 38. Dach 5 (Korchinski, Slaggert)
- 58. Marcel 1 EN
@ Texas
Lídři statistik
Odkazy
- Zlaté mládí Chicaga vodil na pivo, teď vede syna do NHL – Bez frází: Bago NHL
- V Amerike mi varili pirohy a halušky. Lístky na NHL mi dal Slafkovský. Zmluva s Chicagom? Manažér mi pokazil prekvapenie – Pravda.sk
- Pomsta Čechům. Rozprášili nás, chci je porazit u nich doma, líčí americká hvězda – Aktuálně.cz
Nejnovější příspěvky v diskuzi
17. 11. 2024, Vancouver 4:1 Chicago
frenk napsal
tomsik napsal
Mirek napsal
frenk napsal
Neč napsal
frenk napsal
http://nhl.cz/cam-ward-opustil-carolinu-se-smisenymi-pocity-a-se-smisenymi-pocity-se-take-vratil/5016765
Cam Ward se musí spokojit s rolí náhradníka ve SLABÉM Chicagu...aha :)
Jediná výhoda této hrozné situace je že snad konečně Bowman shoří. Jelikož objektivně je 3/4 problému které poslední sezony máme jeho vina. Měl by to uznat sám a jít o dům dál. Diky Q jsme sice přišli o Kempase a další obrance co se mu nelibil jejich herní styl ale Bowman muže za zbytek. Musí pryč je to náš největší problém. Nebo ať dostane nůž na krk , že musí přivest po sezóně zpátky Panarina (volný hráč) a pořádně obmění kádr a když to nezvládne musí jít.
Myslel jsem trpělivost pokud jde o výsledky a právě tu přestavbu, ne trpělivost s tím, že si tahle sestava sedne, to asi nejde. Fandit a doufat budeme pořád, ale konkurence nespí a v téhle sestavě je dost věcí, které nefungují jak mají.
Nejsem si jistý jestli trpělivost je to nejlepší. Podle mě to chce přiznat fanouškům že One Goal je teď přestavba. Fanoušci nejsou blbý. A pak je i adekvátní že Hawks pustili Q, protože to není trenér pro přestavbu a práci s mladými a stejně by měli pustit i Bowmana, to taky není stavitel. Stavitel byl Tallon, Bowman je cifršpion, který dokáže pracovat s tlakem na peníze, ne budovat tým.
Jde o to, ze ten sesup nebyl postupny, ale strmy pad. Bowman delal drobne a vetsi chyby casto, akorat to dlouho nebylo videt, casto o neco preplacel hrace, casto NTC. Dokonce i Bickell mel seznam 8 tymu, kam muze byt vymenen. Tim si proste svazoval ruce. Osobne nejsem rozhodne zmlsany, to snad ani nejde po tech temnych casech a s vedomim systemu NHL. Jen me mrzi, ze jini to zvladaji lepe, treba v PIT. Kazdopadne, to uspesne obdobi bylo neuveritelne, ani jsem nedoufal, ze neco takoveho zaziju :) A doufam, ze se dnesni sestava chytne, ten zacatek sezony byl velmi zabavny, dokazali, ze na to maji.
Chce to trpělivost. Kromě několika hvězd za zenitem mají Hawks dost hráčů, kteří by si jinde nezahráli nebo teprve začínají. Škoda, že Saad se Schmaltzem nezvedli rukavici a nejsou produktivnější. Nic netrvá věčně, tím spíš pod platovým stropem, a teď musíme počkat na novou generaci. Jsme trochu moc zhýčkaní minulými úspěchy… Ale jak píšeš, i tak je potřeba hrát s nasazením, nebalit to zbytečně předem.
I přesto že se Blackhawks velmi nedaří stále věřím že podají kvalitní výkony ať se dostanou do playoff nebo ne.Je to má srdcovka tak se sakra jestřáby spojte a zahrajte tak jak se patří. Váš věrný fanoušek