Playoffs NHL 2022
Chicago 2:3 Anaheim
- 18. Dickinson 3 (Bedard, Brodie)
- 20. Mintyukov (Leason)
- 24. Dickinson 4 (Bedard, Teräväinen)
- 46. Killorn (Zegras)
- 50. Carlsson (Killorn, Zegras)
Söderblom 24/21
Gibson 20/18
vs. Florida
Rockford 5:2 Texas
- 10. Hryckowian (Capobianco, Petrovic)
- 11. Nazar 6 (Korchinski, Guttman) P
- 12. Stranges (Hryckowian, Lind)
- 34. Nazar 7 (Slaggert, Phillips)
- 37. Dach 4 (Slaggert, Guttman)
- 38. Dach 5 (Korchinski, Slaggert)
- 58. Marcel 1 EN
@ Texas
Lídři statistik
Odkazy
- Zlaté mládí Chicaga vodil na pivo, teď vede syna do NHL – Bez frází: Bago NHL
- V Amerike mi varili pirohy a halušky. Lístky na NHL mi dal Slafkovský. Zmluva s Chicagom? Manažér mi pokazil prekvapenie – Pravda.sk
- Pomsta Čechům. Rozprášili nás, chci je porazit u nich doma, líčí americká hvězda – Aktuálně.cz
Jedině dobře pro Duncana je to legenda! Jen ať se mu daří dal. Jen škoda že minnesota pohořela upřímně před play off bych si spíš vsadil že vyhori Edm než Wild. Mohli jsme mít dobré picky.
Nevim, na co si ted v EDM "klepou" -- mozna skutecne i na to celo, kazdopadne Keith uz me vcera nejvetsi ice-time mezi beky... Pokud s nima bude dalsi tym chtit opet hrat otevrenou partii, tak je mozne vsechno.
.. pro me docela sok tato serie (TMP bez Pointa...). Ale nekdy to tak hold dopadne... FLA mozna chybely zkusenosti, mozna "coach Q", mozna se vystavili behem zakladni casti (a vybrali si tam to stesti v zapasech...) Kazdopadne meli hodne siroky kadr, meli tam i nejake veterany..
Tak kluci z Panters údajně po prohraném zápase pařili do 3 do rána v Strip klubu. Kluci asi budou mít problém.
Jsem zvědavý jestli Toronto ustojí další vypadnutí v prvním kole. A jak moc teď asi budou novináři šťourat do toho, že Hagel mohl jít do Toronta a místo toho skončil v Tampě. Hagel nebyl rozdílový hráč, ale svojí práci si odvedl.
Taky jsem si toho všimnul. Sice nebyl v tý situaci jedinej, ale Kempe to měl proti Keithovi docela snadný… Ale ještě není hotovo :)
Nevím jestli si teď v EDMONTONU neklepou na čelo co že to s hawks udělali za výměnu. Narazím na dnešní win gól Kings v prodloužení. Duncan i když ze stoje chudák to měl těžké ale na tobě už historie ptát nebude.
Barry Trotz už není trenérem Islanders. Špičkový trenér, otázka, jestli si nechce dát pauzu a jestli by se mu chtělo do "výzvy" jako je přestavba. Na druhou stranu, to jak si Davidson představuje, že by Hawks měli hrát, odpovídá způsobu hry, který Trozt od svých týmů vyžaduje.
Tak Minni i Edmonton vedou 2:1.
Hmm, Perron je takovej béčkovej Stempniak a Blackhawks dělá starosti i ve chvíli, kdy už mají po sezoně! :/
Playoff začalo zhurta, žádný oťukávání: Toronto mohlo dát Tampě klidně osm branek a to hrálo dlouho v oslabení, Carolina potvrdila, že se jí proti Bostonu v základní části dařilo přímo báječně, Spurgeonův hnusnej zákrok na Buchneviche nebo jak Smith nesmyslným fatálem potopil Edmonton… ostrej start, bude to letos zajímavý :)
Jeste musi Fleury chytat a Keith byt take na lede.. Po pravde jsem skepticky, ze EDM i MIN prejdou pres 1. kolo..
Z hlediska fanoušku Hawks a maximalizace letošních draftů, je play off na západě jasně rozdané. Je potřeba aby se ve finále západní koncerence potkal Edmonton a Minnesota a Edmonton postoupil do Stanley cupu.