Chicago 2:5 Utah
- 29. DeSimone (Kerfoot, Stenlund)
- 32. Veleno 2 (Levshunov, Foligno)
- 35. Donato 29 (Bedard)
- 37. Sergachev (Marino, Crouse)
- 38. Kerfoot (Sergachev, Marino)
- 51. Yamamoto (Kerfoot)
- 53. Cooley (Keller, Guenther)
Knight 31/26
Vejmelka 29/27
vs. Colorado
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
23. 3. 2025, Chicago 7:4 Philadelphia
tomsik napsal
Utkani hvezd jako format uz davno ztratilo atraktivitu, ale tohle taky nemuzou realizovat moc casto. Navic se zranil Tkachuk. Ja jsem to ignoroval asi podobne, jako US fanousci MS v hokeji.
Ja to take ignoroval. Chapu, ze zvolili format, ktery bude atraktivni pro jejich divaky a ze my bychom atraktivni tym nesestavili, ale mohli udelat neco jako tym stredni Evropy. A jestli chteli mit jen ctyri tymy, tak ze Svedska a Finska mohli udelat tym severni Evropy.
Chápu. Já viděl oba zápasy USA s Kanadou a kousky těch ostatních a často to byl super hokej, hrozně rychlý. V zámoří to mělo rekordní sledovanost, což podpořila i politika a vyhecovanej začátek toho prvního duelu. Z našeho pohledu asi meh, ale z hlediska NHL a to nemohlo dopadnout líp.
Jsem fanda hokeje ale popové co jsem neviděl ani minutu!
Je to blbý, že dávám koment jak z Novinky.cz, ale neviděl jsem ani minutu. Za mě nulová přidaná hodnota.
A btw Nick Lardis nastřílel hattrick při čtvrtečním vítězství Brantfordu nad Peterborough 4:3 a celkem má teď po 54 zápasech na kontě 60 gólů a 99 bodů. Trefil se už v 17. utkání v řadě (28+11).
Video: https://chl.ca/ohl/gamecentre/27856/
Tak jak se vám to líbilo? :) Pro české fanoušky Blackhawks tomu něco chybělo…
Bylo to určitě zábavnější než Utkání hvězd, ale těch zranění bylo taky celkem dost.