17/2 Hawks vs. LA
Chicago 2:5 Utah
- 29. DeSimone (Kerfoot, Stenlund)
- 32. Veleno 2 (Levshunov, Foligno)
- 35. Donato 29 (Bedard)
- 37. Sergachev (Marino, Crouse)
- 38. Kerfoot (Sergachev, Marino)
- 51. Yamamoto (Kerfoot)
- 53. Cooley (Keller, Guenther)
Knight 31/26
Vejmelka 29/27
vs. Colorado
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
23. 3. 2025, Chicago 7:4 Philadelphia
tomsik napsal
.. mne to prislo, ze su JT-mu ta hokejka 'zasekla' dalsiho hrace LA za nim, tak proste vic zabral. Tuknul rukojeti Daftyho do helmy .. no nevim .. LA maji presilovky zmakli, 5v5 sme to drzeli celkem v klidu i ve 3ti tretine .. Konec hektickej, puk miri do prazdne, gol neplati a je z toho vylouceni je pro Oduyu .. Tezce to pak smrdelo, Richards se rozehral a nebyl dalekjo o hattricku .. Tak co NUCKS? :evil:
Njn,chteli sme posetrit sily a to proste nejde,ale kluci makali a zaslouzili si vyhru,LAK hrali 10minut,50 minut sme byli lepsi,zaplatbuh to dobre dopadlo....snura pokracuje,Kaner dneska nemel den,ale takovej Marcus,hmmm,obrovskej progres :thumbup: :thumbup: kazdopadne :sorcerer: :clap: :thumbs: dobrou vsem :zzz:
Ne nadarmo se říká, že vedení o tři je nejzrádnější. Třetí třetina byla celá špatně, Hawks byli pomalý, spousta nepřesností. Naštěstí Emery chytal spolehlivě. Rozhodčí trochu zvláštní, vysoká hůl Toewse jasná, ale zdálo se mi, že to Doughty pěkně prodal. Vyloučení Muzzina za faul na Kanea dost přísný a pak když Oduya bránil Emeryho, z toho jednoho opakovanýho záběru to vypadalo, že Williams měl jít taky ven. Odyho bych z toho nevinil, samozřejmě to naštve, ale když takhle narazí do brankáře, tak není snadný ovládnout emoce. Dva body skvělý, ale s velkým vykřičníkem.
za 3.třetinu jsme si nezasloužili vyhrát,co tam předvedl na konci Oduya to je nehoráznost...no ulevilo se mi mleli nás pěkně.
tak nakonec s odrenejma usima. Ale je to tam
No nakonec vyhra se stazenyma pulkama. A varovani s vykricnikem ze se nemusi vyplatit prestat hrat...
a ted? interference jak cyp a sedet jde akorat Oduya
Ted to teda Oduya zazdil :angry:
.. nepochopil jsem ten highsticking.. Pak tezka kompenzace za 'cistej' hit na Kanea .. Radsi kdyby nevylucovali ..
woe sme si to zase zkomplikovali... :(
.. tak nastesti + diving. :-D
.. ted zas vyfasoval Sharp za co? Pff .. jeste to bude boj.
Zni to mozna blbe, ale celkem se mi ulevilo, ze ho ta Doughtyho pecka netrefila do ruky, to byvh se nedivil, kdyby byla zlomena. Tak snad bude dobrej. Ody se pred chvili taky obetoval, je fajn videt, ze do toho jdpu po hlave i kdyz se jim ted vsechno dari
Dneska to zatim klape. Hlavně to dohrát v klidu, nedělat blbosti, nezranit se a pokud možno pomoct Rayovi k shutoutu :)
absolutně je k ničemu nepustíme,4 lajna hraje super...