20/2 Hawks vs. Kosatky
Chicago 2:5 Utah
- 29. DeSimone (Kerfoot, Stenlund)
- 32. Veleno 2 (Levshunov, Foligno)
- 35. Donato 29 (Bedard)
- 37. Sergachev (Marino, Crouse)
- 38. Kerfoot (Sergachev, Marino)
- 51. Yamamoto (Kerfoot)
- 53. Cooley (Keller, Guenther)
Knight 31/26
Vejmelka 29/27
vs. Colorado
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
23. 3. 2025, Chicago 7:4 Philadelphia
tomsik napsal
Podle oficialnich stranek bude Seabrook dneska hrat. Crawford je uz taky podle vlastnich slovi i doktoru ok, ale chytat bude dneska Emery. U Hossy to asi bude podle toho jak se bude citit sam, ale otres mozku podle vseho nema.
Hezky, díky MIro, to je dobrá zpráva! :thumbup:
tak co som cital na nete , Hossov foter daval rozhovor denniku sme a tam sa tvrdi ,ze Marian nema otras mozgu dufajme ze to je tak ako pisu.http://sport.sme.sk/c/6710529/hossov-otec-nie-je-to-otras-mozgu.html
Nepochybně nebyli Q a Haviland úplně na jedné lodi, to nic nemění na tom, že přesilovky pod Komponem jsou pořád nic moc a Kitchen je pořád :clown: Aspoň to oslabení je konečně dost dobrý... Frolík se umí do střeleckých pozic dostat, o tom není pochyb a je to často během zápasů vidět. Částečně je ale umí dobře zahodit a částečně má pravdu i Filip v tom, že dost jeho střel je z málo nebezpečných pozic. Každopádně už dřív dokázal, že v NHL góly dávat může, těžko říct, proč se mu to teď už delší dobu nedaří. Zasloužil by si to, odvádí spoustý dobrý práce i jinak...
Mimochodem dost jsme nadavali kdyz byl odejit Haviland. Queneville dal hlavu na spalek a misto neoblibeneho Kitchena musel Haviland odejit, zatim mu to vice nez vychazi. Je mozne ze Queneville a Haviland byli dva kohouti na jednom smetisti a takhle je to lepsi.
Frolik ma strel hodne, ale letos si myslim, ze nebyly z prilis nebezpecnych pozic. Urcite to taky souvisi s tim, s jakyma spoluhracema hraje a jake jsou ukoly 4. formace. Na Floride hral 1. nebo 2. lajnu, takze mel jednak vic casu na lede a jednak kvalitnejsi spoluhrace.
Trosku offtopic, ale na tsn je zajimavej clanek o hracich, kteri maji sance a nedokazi skorovat a mj. se tam zminuji o Frolikovi. zajimave je ze na Floride mel strelecka procenta 13,29; 9,59 a 5,06, zatimco u nas zatim 3,23; 4,27 a 2,78 :) Prijde mi to hodne zajimavy, vzhledem k tomu ze prumerne je cca uspesnost 9%, tak on je v podstate 3x pod prumerem a navic dlouhodobe :) Jak je videt, tak sance ma, ale promenovani je tragicky.
Jeden zápas je podle mě správný, ale čekal jsem, že nedostane nic. :thumbup:
.. to sou takovy cu*aci, fakt. Taky si mylsim, ze Hansen nechodi od spinavosti daleko, ale tohle proste 'skryl', takze mi ta nasledna suspendace prijde divna. Nicmene si myslim ,ze mel v zapase dostat hned 2 min za elbowing .. Tahle to cele nevrha na nas vubec zadne dobre svetlo .. Sem zvedav, co Hossa - zatim status 'Q'
Jo a ještě jednu věc jsem chtěl dodat, jakmile začali hrát Hawks do strany, tak měli s důrazným forčekingem Canucks dost problémů, kolmice dopředu ale naopak Vancouver nedokázal pokrýt, kolikrát jeli Hawks 2 na 1, to se snad ani nedalo spočítat. Bylo mi líto Bollanda, asi třikrát tam byl a vždycky to ten druhej vzal na sebe a střílel :) Obrana Canucks sice výborně střílí, jak se taky ukázalo na konci, ale jsou dost pomalý, když tam kolem nich několikrát prosvištěl Stalberg, to bylo docela legrační :)
Konec zápasu špatnej, to už musí dotáhnout. V první třetině to taky nebyla žídná sláva, sice třikrát sami na gólmana, ale na druhý straně jel zase dvakrát sám Daniel Sedin a pak dal takovou šmudlu... ve druhý už to bylo o dost lepší, přišlo mi, že se hra hodně zlepšila, když se Rozsíval prohodil s Brookbankem a šel ke Keithovi. Doufám, že bude Hossa v pořádku, nedivil bych se, kdyby ale měl otřes mozku. Hansen je hovado, to jeho vyjádření novinářům, kdy tvrdí, že upadl, to je výsměch. Musel bych se na to podívat víckrát, ale nepřišlo mi, že šel do souboje s tím, že Hossu praští do hlavy, ale když už neměl šanci na puk dosáhnout, tak ho dojel dost hnusně. Na druhou stranu, Hawks měli zase štěstí při prvním gólu Sharpa, mělo se pískat šest hráčů na ledě. Kesler zase pobavil, snad třetí zápas po zranění a už zase dostal dvojku za simulování. Je to dobrej hokejista, ale tyhle jeho úlety... Schneider chytal skvěle, Emery měl taky pár dobrých zákroků. Nebylo to letos poprvé, co vyhlášení tří hvězd v Chicagu vypadá dost zaslepeně, Schneider byl určitě jednou z hvězd zápasu a Daniel Sedin byl taky hodně vidět, nakonec to byl taky on, kdo získal puk pro Bieksu a podílel se tak na vyrovnání. No stačilo, aby Oduya nepokazil rozehrávku chvíli před tím a mohlo to být v klidu 4:2. Stejně jako minulý zápas, výhra je sice super, ale důležitější je, jestli bude Hossa zdravej. Naštěstí mají Hawks na křídla docela rezervu na farmě, horší by to bylo s dalším zraněním v obraně nebo na centru.
Snad to z Hossičkou nebude vážné,ale zranění hráči se nám nějak rychle rozrůstaj...myslel jsem že jim nedáme ani bod,ale opět ta 3.třetina :thumbdown:
Seab, Crawford i Carcillo jsou podle stránek day-to-day :) jak to dopadne s Hossou uvidime...
Seab nehrál, Hossa odstoupil, Carcillo zraněnej, Corey zraněnej...nějak se nám to rozrůstá.
Koukam ze jsme prisli o Hossu, dostal dalsi cheap shot do hlavy... :thumbdown: