11/3 @ Hawks vs. Edmonton
Chicago 2:5 Utah
- 29. DeSimone (Kerfoot, Stenlund)
- 32. Veleno 2 (Levshunov, Foligno)
- 35. Donato 29 (Bedard)
- 37. Sergachev (Marino, Crouse)
- 38. Kerfoot (Sergachev, Marino)
- 51. Yamamoto (Kerfoot)
- 53. Cooley (Keller, Guenther)
Knight 31/26
Vejmelka 29/27
vs. Colorado
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
23. 3. 2025, Chicago 7:4 Philadelphia
tomsik napsal
.. no jo, taky mi prislo, ze ted hrajeme skoro porad. Asi unava no ~~ Co me trosku desi je, ze 2x po sobe 6 fiku v nasi kase. No, snad ted zregenerujem a opet 'preladime' na spravnou notu.
Montador pryč a nebo do Rockfordu. V každém případě se uvolní místo na soupisce abychom mohli pripadne povolat nějakého útočníka, Morin, Pirri, Hayes nebo Smith by si zasloužili nějaký ten zápas nahoře. Navíc tím můžeme zvýšit jejich hodnotu pred výměnou, Bowman někoho přivést chce a něco Ho to stát bude. Určitě bude chtít nějaké to místo na farmě uvolnit pro příští rok, mame několik hráčů se kterými se počítá a budou končit v juniorech - McNeill, Danault.
tak začátky zápasů sem do posunu času upravil, tak snad je to vše ok :)
2 Bled: Ano, v USA už mají letní čas, takže jsme teď o 5 napřed oproti New Yorku a o 6 oproti Chicagu. U nás se mění čas tuším až na konci března. Koukal jsem dopoledne na záznam, takže po první třetině jsem se rovnou podíval na výsledek, na to už jsem neměl nervy :) 7 zápasů v 11 dnech na to asi mělo vliv, na začátku byli hrozně utahaní. Čtyři góly se dotahují těžko, ale neměli k tomu daleko. Ve třetí třetině bylo ještě šancí dost, Oduya mohl dát branku, škoda, že to Danis pokryl. Proti Oilers je to vždycky těžký, a je jedno, že teď dva zápasy v řadě nedali ani gól... :x
To ja to po 4 kouscich od Edmontonu vzdal.
No jo, se šesti kusy v naší kase těžko uděláme nějaký body. Doufám, že to není předzvěst návratu k výkonům obrany a gólmanů v loňské sezóně. Jinak hokej to byl parádní, hodně jsem se bavil. Asi to taky bylo tím, že jsem neviděl první třetinu :D Budík byl nastaven na jednu hodinu a ejhle, třetina pryč. Mimochodem nevíte proč se hrálo už od 0:00 Hod? Neposouvali v USA čas?
teda to je branek....myslím že jsme dostali 3goly v oslabení,to je dost,ale zápas to musel být atraktivní,ze špatnym začátkem i špatnym koncem.
takhle teda ne.
to je horor :surrender: :? :twisted:
...