3/4 TRADE DEADLINE
Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
Vzhledem k tomu, jakou má letos Clowe formu, tak bcyh řekl, že na jeho výměně San José docela vydělalo. Zajímavá výměna mezi Dallasem a Coloradem, Vincour za Gaunce... Jágr je pro Boston posila, mimo 1. kolo za něj nedali nic a to 1. kolo bude jenom, když postoupí do finále konference, takže nejvýš stejně 27. celkově. Pomůže jim, pokud se srovná s tím, že bude mít menší roli (což mu navíc pomůže aby mu nedošla šťáva jako loni). Ale myslím, že udělali dobrý obchod.
Pokud si Boston myslí že z Jágrem vyhrají S.C.tak jsou najivní...a Bowman je kretén který vůbec nerozumí hokeji,jestli už nepřivede kvalitního silového utočníka,tak nemůžem vyhrát S.C.budem všude biti v P.O.v této sestavě nejsme moc fyzicky silní,když čtu jak se všichni posilujou a Hawks ne,tak jsem z toho zděšený,samozřejmě klukum přeji,aby došli co nejdál,ale nevím nevím...
Tak Bowmanovy výroky jsou klasické, to říká většina z těch klubů, který jdou do playoff. Že uzdravený hráči jsou vlastně posily zadarmo, že věří svému týmu, že stávající výsledky je naplňují dobrými vyhlídkami atd. atd. To je jen pro snížení očekávání pokud nic nevyjde, na to bych moc ohledy nebral. Pravda je, že o Chicagu se mluví často v souvislosti s velkými jmény a málokdy to vyjde. Teď se zase zdá, že měli zájem o Iginlu, o Jardu, ale nic. To si ale říkají i jinde. Co mě zaráží, je fakt, když Jaeckel píše, že nabídka Hawks za Jágra byla zásadně lepší než ta od Bostonu. Nevím, co si pod tím mám představit, ale překvapilo by mě, kdyby Hawks nabídli volbu v 1. kole...
Podle Jackela uz jsme nakoupili. Je pravda za Bowman vypustil do světa že nejlepší posílá v trade deadline je návrat Hossy a Sharpa do sestavy :redcard: :help: :surrender:
Roy už je ve Vancouveru za volbu ve 2. kole draftu a Kevina Connautona (23 lety hrac na mirne nadprumerne urovni AHL). Podle mě by Roy u nás měl lepší spoluhráče a na 2. centra by v klidu měl. Pokud bysme dali podobnou protihodnotu, tak bych ho bral všema deseti. Handzuš nás podle mě nijak nevytrhne. Asi se od něj očekává, že bude chodit na led v případě kdy bude třeba vyhrát buly a uklidnit hru, případně udržet stav... Ale podle mě si nejspíš moc nezahraje.
Od Handzuše taky nikdo neočekává, že bude druhý centr. BTW za Jágra teda taky nic moc návratnost, výběr v 1. kole pokud Boston postoupí do finále konference, jinak 2. kolo. A ty dva hráči nic moc, čekal jsem, že za Jardu získá Dallas trochu víc. Roy se mi dřív zdál jako ideální centr, ale letos má jen 4 góly a na vhazování by moc nepomohl. Tím nechci říct, že bych ho v týmu nechtěl, ale bývalo to lepší...
Jarda do Bostonu, údajně za dva prospekty + pick.
Roy k Nucs. Tohle je druhej centr, ne Zeus...
Hayes/Morin na farmu, takže Hossa se Sharpiem jsou asi připravený do dalšího zápasu :thumbup:
Dallas oznámil Jardovi, že ho před uzávěrkou vymění.
Zeus je späť dobrý trade čo sa týka Vhazovania a oslabenia :thumbup:
sice by me zajimalo, co budou blues delat s tolika obrancema, ale na papire to vypada nebezpecne...btw. maji ted v kadru 6 obrancu, co byli draftovani v prvnim kole
Morrison, Pahlsson, Johnson, Madden, Mayers, uvidíme, kam se mezi tyto hráče Handzuš zařadí. Má za sebou řadu povedených sezon, tak snad v sobě ještě něco najde. Jinak Bouwmeester mě překvapilo, Calgary za něj teda moc nedostalo. Chápu, že má plat jako kráva, ale ani Cundari, ani Berra nejsou nic extra a zrovna letos hraje Bouwmeester dobře, čekal jsem teda víc. Jsem hodně zvědavej na to, co získá San José za Clowa, je to sice dobrej hráč, ale letos nedal ani jeden jedinej gól........
lonskej Morrison-tak nejak to vidim...k nicemu ani pro jednu stranu...
Tenhle trend bych uplne neodpisoval, Handzus může hrát 4.lajnu, oslabení, jít na buly těsně před koncem zápasu když je potřeba udržet výsledek. Nic víc nic mim, 4.kolo není žádná ztráta. Teď se ještě pochlapit a přivést nějakou verši rybu. Bollig opět odeslán do AHL.