chameskane napsal 10. 7. 2013, 23.48 Tuukka Rask podepsal na 8 let. Tak uvidime jak vyjde tento dlouhodoby kontakt Odpovědět
Mirek napsal 10. 7. 2013, 22.35 Ha, pěkný, čekalo se, že Paajarvi půjde pryč a Blues museli někoho vyměnit, neměli už na všechny hráče peníze. Když bude Perron zdravej, tak proč ne, Edmontonu pomůže Odpovědět
chameskane napsal 10. 7. 2013, 22.14 Perron do Edmontonu za Paajarviho a 2. kolo draftu pristi rok Odpovědět
chameskane napsal 8. 7. 2013, 23.51 To souhlasim, ze je lepsi mit vice centru. Ale tohle je uz trosku moc, podle me. Odpovědět
Mirek napsal 8. 7. 2013, 20.44 Lepší mít víc centrů než nemít žádnýho, je snazší jít z centra na křídlo než naopak. Giroux, Couturier i Schenn už křídlo hráli. A Talbot je vlastně taky centr, takže je to kus za kus. Nevím jak Philly, ale Montréalu by to podle mě dost pomohlo. Bez ohledu na to, že Pleky je asi nejlepší hráč z celý tý šestice a víte, co se říká... Odpovědět
shaacul napsal 8. 7. 2013, 18.54 On i ten Coutuier je centr. Holmgren je ale blazen, ten klidne kohokoliv krome Girouxe vymeni. Odpovědět
chameskane napsal 8. 7. 2013, 15.49 jezis, Philla potrebuje vlastne dalsiho centra :D Giroux, Lecavalier, Plekanec, Schenn To by bylo trosku moc ne? :) Odpovědět
Mirek napsal 8. 7. 2013, 14.52 Frantisek Suchan @suchosfany 42m Zámořské spekulace už se nám dotýkají i Plekance. Montreal prý jedná o trejdu s Philly. Pleky,Moen,Beaulieu za Simmondse,Coburna a Talbota.. Pro Montréal by to bylo ++++ podle mě :thumbup: Odpovědět
LK75 napsal 8. 7. 2013, 08.07 Koukam jak se veci hnuli kdyz jsem byl par dni bez informaci. Rozsival a Hanzdus super:-) no a uvidime co dokaze khabibulin uz take neni nejmladsi a vime jak natom obcas snehulaci jsou. Hezky den panove Odpovědět
Karlos napsal 8. 7. 2013, 00.35 Jj,odchodem Frolika a Bollanda sme prisli o velmi dobry 2 hrace na PK,nejak to budem muset preskladat... Odpovědět
Mirek napsal 7. 7. 2013, 23.48 Když se Pirri nechytí, tak dostane šanci Leblanc. Jinak Krüger, Handzuš, možná Shaw nebo Hayes, který už na farmě hrál poslední dobou taky centra. Nebo Sharp. Nebo ještě Bowman zkusí podepsat nějakýho dalšího levnýho veterána, i když v tom případě bych spíš čekal někoho, kdo zastane Frolíkovu roli. Odpovědět
chameskane napsal 7. 7. 2013, 22.17 Ja nevim, ale mohl se podepsat nekdo levnejsi. Chudobin podepsal za 1M a to kdyz chytal, tak byl vybornej. Ale asi chteli zkusenost a maji s tim dobre vztahy, tak kdyz vyjde vse tak jak chceme ( podepsat vsechny potrebne ), tak proc nakonec ne. Raanta se z farmy zavolat muze kdykoliv Spis nez brankaru se ale obavam toho druheho centra. Kdo ho jako bude hrat? Pirri, ktery nema zkusenosti s nhl? Handzus, ktery na 2. lajnu proste nema? Nebo Kruger, ktery by se mi tam celkem i libil. Mohl by s 2. lajnou vyrust, ale momentalne to neni druhy centr. Odpovědět
danny napsal 7. 7. 2013, 20.09 Skille byl spatnej draft, podobne se Tallonovi nepovedl i Cam Barker, i kdyz to upocatku vypadalo, ze by se mohl prosazovat vic. Khabi je dobrej podpis. Spolecne s Hanzdusem to je dalsi navrat z tallonovskych casu. Jeste nam chybi Mrdy. :whistle: Odpovědět
Karlos napsal 7. 7. 2013, 11.37 Jo tak 7 celkove,Fila to psal,jen neumim cist... :) :whistle: Odpovědět
Karlos napsal 7. 7. 2013, 11.35 Rozsi za ty prachy posvetit,loni se ze zacatku trochu potreboval sehrat s tymem a postupne bych rekl byl nedilnou soucasti obrany,je chytrej a umi i do tela kdyz chce,jestli se neuspokoji se ziskem SC,tak to beru velmi kladne... Jack Skille se mi libil svym nasazenim,ale na 7overall(myslim) se ceka vic herni kvality,i kdyz je to powerforward,asi to tak muselo dopadnout,i kdyz ve slabsim tymu se do ty sestavy asi vmacknout dokaze..... Odpovědět
20. 12. 2024, Chicago 3:1 Seattle frenk napsal 22. 12. 2024, 14.51 Byla to měla dnes ale hrajeme líp pod tímto koučem! Odpovědět
frenk napsal 20. 12. 2024, 20.02 Docela se dá nato dívat je vidět že je to baví i golmani se drží uvidíme jak to bude pokračovat
Neč napsal 20. 12. 2024, 06.49 Poprvé od února 2023, snad to v podobném duchu bude pokračovat i nadále.
15. 12. 2024, Chicago 5:3 Islanders Neč napsal 16. 12. 2024, 17.39 Viděl jsem zápas s Jersey a první dvě třetiny s Islanders, ta třetí třetina s Jersey byla strašná a souhlas s tomsikem, Korchinski oba dva zápasy strašný kiksy, hraje zbrkle a odpaluje puky přímo na soupeře, radši bych ho poslal dolů, na NHL aktuálně nemá, on i v Rockfordu byl… Odpovědět
Tuukka Rask podepsal na 8 let. Tak uvidime jak vyjde tento dlouhodoby kontakt
Ha, pěkný, čekalo se, že Paajarvi půjde pryč a Blues museli někoho vyměnit, neměli už na všechny hráče peníze. Když bude Perron zdravej, tak proč ne, Edmontonu pomůže
Perron do Edmontonu za Paajarviho a 2. kolo draftu pristi rok
To souhlasim, ze je lepsi mit vice centru. Ale tohle je uz trosku moc, podle me.
Lepší mít víc centrů než nemít žádnýho, je snazší jít z centra na křídlo než naopak. Giroux, Couturier i Schenn už křídlo hráli. A Talbot je vlastně taky centr, takže je to kus za kus. Nevím jak Philly, ale Montréalu by to podle mě dost pomohlo. Bez ohledu na to, že Pleky je asi nejlepší hráč z celý tý šestice a víte, co se říká...
On i ten Coutuier je centr. Holmgren je ale blazen, ten klidne kohokoliv krome Girouxe vymeni.
jezis, Philla potrebuje vlastne dalsiho centra :D Giroux, Lecavalier, Plekanec, Schenn To by bylo trosku moc ne? :)
Frantisek Suchan @suchosfany 42m Zámořské spekulace už se nám dotýkají i Plekance. Montreal prý jedná o trejdu s Philly. Pleky,Moen,Beaulieu za Simmondse,Coburna a Talbota.. Pro Montréal by to bylo ++++ podle mě :thumbup:
Koukam jak se veci hnuli kdyz jsem byl par dni bez informaci. Rozsival a Hanzdus super:-) no a uvidime co dokaze khabibulin uz take neni nejmladsi a vime jak natom obcas snehulaci jsou. Hezky den panove
Jj,odchodem Frolika a Bollanda sme prisli o velmi dobry 2 hrace na PK,nejak to budem muset preskladat...
Když se Pirri nechytí, tak dostane šanci Leblanc. Jinak Krüger, Handzuš, možná Shaw nebo Hayes, který už na farmě hrál poslední dobou taky centra. Nebo Sharp. Nebo ještě Bowman zkusí podepsat nějakýho dalšího levnýho veterána, i když v tom případě bych spíš čekal někoho, kdo zastane Frolíkovu roli.
Ja nevim, ale mohl se podepsat nekdo levnejsi. Chudobin podepsal za 1M a to kdyz chytal, tak byl vybornej. Ale asi chteli zkusenost a maji s tim dobre vztahy, tak kdyz vyjde vse tak jak chceme ( podepsat vsechny potrebne ), tak proc nakonec ne. Raanta se z farmy zavolat muze kdykoliv Spis nez brankaru se ale obavam toho druheho centra. Kdo ho jako bude hrat? Pirri, ktery nema zkusenosti s nhl? Handzus, ktery na 2. lajnu proste nema? Nebo Kruger, ktery by se mi tam celkem i libil. Mohl by s 2. lajnou vyrust, ale momentalne to neni druhy centr.
Skille byl spatnej draft, podobne se Tallonovi nepovedl i Cam Barker, i kdyz to upocatku vypadalo, ze by se mohl prosazovat vic. Khabi je dobrej podpis. Spolecne s Hanzdusem to je dalsi navrat z tallonovskych casu. Jeste nam chybi Mrdy. :whistle:
Jo tak 7 celkove,Fila to psal,jen neumim cist... :) :whistle:
Rozsi za ty prachy posvetit,loni se ze zacatku trochu potreboval sehrat s tymem a postupne bych rekl byl nedilnou soucasti obrany,je chytrej a umi i do tela kdyz chce,jestli se neuspokoji se ziskem SC,tak to beru velmi kladne... Jack Skille se mi libil svym nasazenim,ale na 7overall(myslim) se ceka vic herni kvality,i kdyz je to powerforward,asi to tak muselo dopadnout,i kdyz ve slabsim tymu se do ty sestavy asi vmacknout dokaze.....