Přípravný kemp 2013
Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
tak Hossa je out... Toews by mohl nastoupit už v dalším utkání ve Washingtonu... Pirri je stále zraněný a dnes ani nedokončil trénink, takže to s jeho vyhlídkami na post 2. centra u Blackhawks vypadá zatím bledě a Blackhawks tam asi na začátku sezony budou zkoušet Brandona Saada.
pro přípravné utkání s Pittsburghem budou trenéři vybírat sestavu z následujících hráčů: útočníci: Sharp, Beach, LeBlanc, Kruger, Saad, Hayes, Teravainen, Smith, Bickell, Hartman, Bollig, T. Broadhurst, Shaw, Hossa a Kane obránci: Hjalmarsson, Seabrook, Leddy, Brookbank, Oduya, Svedberg, Clendening, Stanton brankáři: Raanta, Khabibulin
Jednání se Pulkkinen zúčastní osobně, což znamená stop na 5+ zápasů. No z dostupných záběrů mi to zase nepřišlo tak strašný, aby musel dostat tolik, uvidíme. Snad bude Kostka dobrej…
.. jj, na strankach hawks jsou. Na nhl.com nechodim .. Jinak uz jsem ten hit videl i na tsn, bude disciplinarka .. Na tsn uz ty statisktiky taky zacinaji davat..
statistiky z prvního utkání zatím zde to vont:live statistiky najdeš přímo na oficiálních stránkách Hawks a nebo na nhl.com...
.. tak na nas plati fyzicka hra, takze hold tak vsichni proti nam hrat musi. Technicky na nas nemaji ..No a novi hraci jsou o to vic motivovani, aby se predvedli, ze tak hrat umi a dostali se do tymu. Stve me, ze na tsn nejsou statistiky tech pripr. zapasu, aby clovek hned videl, kdo nastoupil .. jinak jsme nastoupili celkem v silne sestave. Mozna kvuli tomu, ze to byl prvni domaci zapas .. Jsem zvedav, koho vyslem v nedeli do Detroitu, mam v planu se tam vypravit. Predpokladam ale, ze hvezdy 'zustanou' doma, coz je asi rozumne, vzhledem k tomu, co psal Mirek ..
Tak jestli jsem pochopil správně, tak kromě toho, že jsme nově v centrální divizi s Winnipegem, Minnesotou, Nashvillem, St. Louis, Dallasem a Coloradem. Tak nastávají i změny v playoff. A sice, že prvních 6 týmů budou vždy 3 a 3 týmy ze každé divize , do play-off doplněné o dva týmy které získají nejvíc bodů, což jsou tzv. divoké karty. První dva týmy v každé divizi pak hrají právě se 7. a 8. Týmy na třetím až šestém místě pak hrají s týmem ze stejné divize nehledě na pořadí! A pavouk playoff se už neupravuje a zůstane v pevné podobě nezávisle na tom jaké týmy postoupí.
Tohle mě dokáže tak naštvat, je to příprava a dva hráči Red Wings jsou už na začátku druhý třetiny ze hry, oba 5 + do konce za vražení na hrazení. Co má takovej hráč v hlavě? Byl na ledě 6 vteřin… Kostka se do zápasu už nevrátil, Brookbank teď nevím. Jinak Saad a Teravainen tragický na vhazování, v půlce zápasu 0:0, tak jsem zvědavej na ráno :)
do dnešního přípravného utkání s Detroitem Blackhawks pošlou 15 útočníků (Sharp, Morin, LeBlanc, Kruger, Saad, Hayes, Teravainen, Smith, Bickell, Nordstrom, Bollig, A. Broadhurst, T. Broadhurst, Shaw a Kane), 8 obránců (Keith, Hjalmarsson, Kostka, Seabrook, Leddy, Brookbank, Oduya a Stanton) a 2 brankáře (Raanta, Crawford) Toews, Pirri, Rozsíval, Handzuš a nově i Hossa mají zdravotní problémy... :(
podle Q se doposud v kempu kromě Teravainena výborně předvedl i Jimmy Hayes, který je prý po letní přípravě velmi rychlý a ve skvělé formě.
v sloupku krátkých zpráv je shrnut první den na ledě v přípravném kempu v Notre Dame... Teravainen udělal docela dojem, že by snad i měl na to hrál NHL už letos, ale přece se asi jen vrátí do Finska... Hossa a Bickell, kteří měli po playoff zdravotní problémy vypadají, že jsou ok