Playoff 2014
Chicago 2:5 Utah
- 29. DeSimone (Kerfoot, Stenlund)
- 32. Veleno 2 (Levshunov, Foligno)
- 35. Donato 29 (Bedard)
- 37. Sergachev (Marino, Crouse)
- 38. Kerfoot (Sergachev, Marino)
- 51. Yamamoto (Kerfoot)
- 53. Cooley (Keller, Guenther)
Knight 31/26
Vejmelka 29/27
vs. Colorado
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
23. 3. 2025, Chicago 7:4 Philadelphia
tomsik napsal
Všichni zranění hráči Blues mimo Backese, Berglunda a Sobotky už včera trénovali. Backes by měl hrát, ale je možný, že do zápasu půjde úplně bez tréninku. Berglund asi k dispozici pro první zápas nebude. Tarasenko, Oshie, Morrow všichni uvidí po dnešním tréninku, co na to doktoři…
A mně se to takhle líbí :) Tři vyrovnaný útoky, každý je nebezpečný dopředu, a hlavně Hossa s Handzuše, těm dvěma myslím spolupráce funguje daleko lépe, než když hraje s Handzušem Kane. Ale Q to stejně brzo zamíchá :D
Na treningu to Q zatim postavil takhle:
Versteeg - Toews - Saad
Sharp - Handzus - Hossa
Bickell - Shaw - Kane
Bollig - Krueger - Smith
no, nijak zvlast se me to takhle nelibi, pokud by takhle zacli proti St.Luis tak pocitam ze Versteeg a Saad se brzo prohodi s Kaneem a Bickellem.
Flyers radi draho nakupuji a pak se tezko zbavuji...
McDonald má otřesný čísla v pokročilých statistikách, což sice zase tolik neznamená, na pohled je to solidní obránce, ale i tak, je to hráč na hraně druhý a třetí obrany, jak kde. 5M by asi dostal na volným trhu, kde by ho někdo určitě přeplatil, ale je to fakt docela dost, Flyers ho asi nutně potřebovali…
Koukal jsem ze flyers prodlouzili McDonalda za 30 mega na 6 let. V porovnani s tim je kontrakt s Hjalmarsoonem zlaty. Par zapasu Flyers jsem v posledni dobe vydel, McDonald neni spatny ale Hjalmarsson je porad lepsi hrac.
.. tak STL --> bude bolet. Vidim to tak, ze rozhodne skutecny stav vsech tech zranenych hracu v obou tymech. Verim, ze Kaner by mel by ok a JT nas potahne, i kdyz bude moct jen 50%.
V posledni dobe nestiham moc sledovat. naposledy jsem videt prave zapas proti Blues, uz tam bylo videt, ze to STL vypousti. V poklidu jsme je prehravali .. Pak ke konci jsme se zase zbytecne dostali pod tlak a co tam zase predvedl Crow proti Sobotkovi --- brrr. Newim, letos nasich moc neverim, nevidime do hlav hracu, ale myslim si, ze nas po dlouhe sezone postupne ubijou. Ale kdo vi, to jsem si myslel i pred 4mi lety .. GO HAWKS!
Btw: 2Nec a Mirek: Dik za info,kdyz sem to cetl,tak sem si vzpomnel,ze nejaky zmeny byli,lec neudrzel sem to ve svym starym mozku..po tech letech staryho systemu si teda budu zvykat tezko a ani nevim,jestli se mi to libi,ale to je jedno,aspon se nemusime plahocit do Califu,noty mame za rohem;0))
Na Score pisou ze do prvniho zapasu oba urcite nastoupi...
Toews i Kane by se dnes měli zapojit do plného tréniku s týmem, tak snad jsou na 100% ok...
Tarasenko mám za to, že první kolo hrát nebude. Oshie snad nakonec otřes mozku neměl, takže by měl hrát.
Hammer hrál s Brookbankem slušně, v tom problém nevidím, jen nevěřím, že by Oduya hrál přes ruku napravo :)
Dalsi zraneni, kteri asi hrat taky nebudou je Berglund a Morrow. Hodne dlouhy list....
http://espn.go.com/nhl/playoffs/2014/story/_/id/10730797/experts-picks - tady jsou tipy od novinaru ESPN, spolecne ze serii Tampa vs. Montreal nejvyrovnanejsi odhady 6:6.
A jdou netem zvesti ze ze 100% zdravim Toewse to nemusi byt tak uplne pravda.
V Blues ale maji o dost delsi list zraneni, pocitam ze asi nebude hrat Oshie (uz nekolikaty otres mozku), lehce zraneny by mel byt i Backes, ale ten asi hrat bude. Tarasenko taky v posledni dobe nehral, pred mesicem mel operaci ruky, v play-off se pocitam objevi.
Do obrany jsem naschval dal Hjalmarsoona s Brookbankem a ne s Oduyou, tahle dvojka se me libila kdyz hrali nekolik zapasu spolu, dobre se doplnovali. Ale samozrejme pocitam ze to bude spiz tak jak pises nize.
Tipovačka NHL.com: http://bracketchallenge.nhl.com/playoff_challenge/leagues/6274?locale=en
Heslo: mikita21