Chicago 2:3 Anaheim
- 18. Dickinson 3 (Bedard, Brodie)
- 20. Mintyukov (Leason)
- 24. Dickinson 4 (Bedard, Teräväinen)
- 46. Killorn (Zegras)
- 50. Carlsson (Killorn, Zegras)
Söderblom 24/21
Gibson 20/18
vs. Florida
Rockford 5:2 Texas
- 10. Hryckowian (Capobianco, Petrovic)
- 11. Nazar 6 (Korchinski, Guttman) P
- 12. Stranges (Hryckowian, Lind)
- 34. Nazar 7 (Slaggert, Phillips)
- 37. Dach 4 (Slaggert, Guttman)
- 38. Dach 5 (Korchinski, Slaggert)
- 58. Marcel 1 EN
@ Texas
Lídři statistik
Odkazy
- Zlaté mládí Chicaga vodil na pivo, teď vede syna do NHL – Bez frází: Bago NHL
- V Amerike mi varili pirohy a halušky. Lístky na NHL mi dal Slafkovský. Zmluva s Chicagom? Manažér mi pokazil prekvapenie – Pravda.sk
- Pomsta Čechům. Rozprášili nás, chci je porazit u nich doma, líčí americká hvězda – Aktuálně.cz
Jelikož těch omluvenek je mraky, tak to nebudou jenom zaranění a strachy o smlouvy, ale určtě má vliv faktor Bělorusko. Nikomu se tam nechce. Počítám, že za rok, až bude ms v Praze, tak se budou hráčí hlásit Růžičkovi sami.
Dobre to pises Mirku.:-) Souhlas stebou.Vypadato ze bude muset prijet JJ aby to nebyl nejakej pruser jako to rikal po MS 2010 .
HUA
Trio z Tampy na MS nepojede, to mi přijde vtipný. Chápu pokud mají zdravotní potíže, Palát dohrával pod prášky a Gudas nehrál vůbec, ale Šustr? Osobně bych se bez něj v repre obešel, ale dejme tomu. Výmluva, že nemá smlouvu je ale výsměch nároďáku a fanouškům. Pochopím to, když s tímhle nejde nějakej hráč po 30, zranění pro něj rozhodně může velký vliv na to, jestli a kolik v létě dostane. Ale mladej hokejista, kterej má statut chráněnýho volnýho hráče, bojí se, že po zranění nedostane kvalifikační nabídku? Hraje v NHL, to si ho Tampa nenechá utéct. Peníze stejně (zatím) velký nedostane, tak jako tak. Opravdu nechápu co může takový hráč ztratit. Farma Tampy má po sezoně, další zápasy na MS mu mohly herně pomoct.
re Teravainen: pěkný výkon... :-)
Teräväinen dnes nastoupil v Košicích proti Slovensku a dvěma body za gól a asistenci se podílel na výhře 3:0.
+ Scrivens (Edm), Myers (Buf), Burrows (Van), Chimera (Was). Trochu mě překvapilo, že nejedou Hall, Eberle, Nugent-Hopkins a chybí i olympionici Weber s Tavaresem
+ Bieksa, Garrison (oba Van), Methot, Turris (oba Ott), Bozak, Kadri (oba Tor), Hodgson (Buf), Huberdeau (Fla), Monahan (Cgy), Perron (Edm), Scheifele (Wpg)
Ne, že by se to hráčů Blackhawks nějak týkalo… :D
Kanada zatím: Reimer, Rielly (oba Tor), Gudbranson (Fla), Ellis (Nas), Brouwer a Ward (Was). Eric Staal na to prej letos kašle.