Playoff 2014: Ostatní týmy
Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
Loni to bylo 4:1 na zapasy a pomerne jasna serie. Rekl bych ze letosni Hawks jsou o trochu horsi nez byli ti lonsti, viz treba lonska 4. rada Frolik - Bolland - Krueger. LA opet o neco posililo takze by to mel byt teoreticky vyrovnanejsi souboj. Pro nas muze trochu hrat to ze jsme hrali min zapasu a meli vic casu na odpocinek, pocitam ze zacatku na nas vlitnou, zustanou v zapasovem rytmu, ale jak budou pribyvat zapasy meli by jim dochazet sili rychleji.
Oba tymy maji velmi dobrou defenzivu, i kdyz kazdy vyznava jiny zpusob braneni. Klicovi bude jak zachytaji brankari, Crawford byl zatim v prvnich dvou kolech nas MVP. A X -faktor. Hawks hrali proti Wild dost profesorsky, jsme zvedavy jestli LA udela tu chybu a pokusi se hrat proti Hawks tvrde na hrane nebo az za hranou. Tak hraly v St.Luis a Hawks to nakoplo, to co pak predvadeli hraci jako Keith nebo Bickell bylo neskutecny. Takze netahat tygra za fousy.
Tak je to LA, 7. zápas super výkon. LA je letos mentálně hodně silný, po tom co předvedlo jak se San Jose, tak s Anaheimem. Konferenční finále po roce se stejným obsazením, doufejme že bude i se stejným výsledkem :) Výhodou je, že aspoň začneme doma. Nicméně i tak pro mě je mírným favoritem LA, útoky jim fungujou, Quick už se taky rozchytal. Kopitar válí, Gáborík chytl v playoff výbornou formu. Uvidíme jak to dopadne, ale už teď podle mě je naše sezona úspěšná. Pokud se Q povede tým vyhecovat víc naž na Minny a dáme tam to něco navíc, máme šanci uspět, podle mě ale LA bude hladový po úspěchu víc, ale jak říkám, uvidíme až v zápasech :) Snad se dá dokupy ten Shaw, i když moc optimisticky to nevypadá.
Jinak co se týče těch fanoušků, tak mám pocit, že za ty léta se to pčecijen trochu změnilo, před nějakými sedmi osmi rokama jestli nás sem chodilo šest nebo sedm pravidelně :) a stránky přesto vždycky perfektně fungovali :) A taky je fakt, že poslední dobou už člověk i občas potká ve městě někoho v tričku nebo s čepicí s indiánem, tak to vždycky trochu potěší :)
S oběma mají Hawks letos pozitivní bilanci, myslím, že proti LA by to bylo trochu snazší, ale tohle je vždycky zrádný. Stejně jako jsem si přál Colorado, tak teď bych chtěl spíš Anaheim. Myslím, že je to náročnější soupeř a tedy trochu větší výzva, ale hlavně s Minnesotou a LA hráli loni, takže bych radši sérii s někým dalším.
A díky za kompliment :) A máš pravdu v tom, že by nás tu mohlo být víc, ale tak už to prostě je…
Btw koho teda chceme raději? S kým by se nám eventuálně mohlo hrát lépe? LA nebo Ducks. V základní části jsem viděl jen dva zápasy s těma týmama a shodou náhod oba s Ducks.
Ale ne, žádnej oheň. Já respektuju lidi, co mají svůj názor a pak si za nim stojí. A samozřejmě chápu, že to někdo může brát jinak. A už vůbec nerozlišuji v týhle situaci jestli někdo z nás má špatnej názor nebo ne, prostě to je způsob, jak bysme se zachovali. Všichni lidi nikdy nebudou mít stejnej názor :)
A já sem celkově chodím rád, ať už protože fandím Hawks nebo pro rozšíření obzorů. A tebe obdivuji, alespoň co se týče nhl. Máš fakt přehled! A ikdyž se vším nesouhlasím, tak (viz to, co sem psal nahoře:D)
Jen škoda, že je nás tu tak málo.
Já to beru i z pohledu spoluhráče, absolutně si to nespojuju, že bych měl větší motivaci, že se budu snažit hrát o to líp, abychom vyhráli, abych ho tím podpořil. Přijde mi to jako dvě věci, který k sobě vůbec nepatří. Ale nechme to už být, trochu jsem tu přilil olej do ohně, myslím, že to už stačí… tak co ten Lucic? :)
A já původně komentoval jen to, že je to motivace pro tým, ne žádný ty kecy novinářů, že tohle rozhodlo. Novináře neřeším, jen jsem psal, že je to prostě obrovská motivace a snad každej, kdo někdy dělal sport na dobrý úrovni, tak musí uznat, že tohle potkat jeho spoluhráče, tak je to ještě za hranou motivace. Neříkám tedy, že to byl rozhodující faktor série, to asi těžko, ale určitou roli to zahrát mohlo (v tom konkrétním zápase). Nemělo by to být, tým by se měl snažit hrát naplno pořád, ale jak už jsem psal.. tohle je ještě za hranou normální motivace, protože je to úplně krajní a netypická situace.
Jako adrenalin.
Z nhl.cz: Celý tým NY Rangers se zúčastní nedělního pohřbu matky Martina St. Louise. Smuteční obřad byl původně plánován na sobotu, ale protože kvůli televizním právům nebylo možné časově posunout zápas s Montrealem, změnila rodina termín.
Nevim, jestli to může mít významný vliv na výkon týmu, ale ať ano či ne, tak tohle mi už příjde trošku za hranou. Příběh je to silnej, ale tohle už je trošku moc.
to Lucic: Ten je jasnej .. viz. moje oblibene hokejove video: "https://www.youtube.com/watch?v=t3Pb5XSoZQo&list=FLMvVLhIOddXukzl_wR_3YeQ&index=11" , cas 3:40
... tak ja se pridam zase k Mirkovi, tohle jsou strasny kecy, tary z kategorie "jen aby meli novinari vo cem tocit ..". Neco jako ten clanek na tsn, ze Eller rekl svemu otci po 5tem zapase, ze to vyhrajou.. A voni vo to napisou clanek..? WTF? Co je moc, to je moc ..
Diskuse na tim, co, kam a za kolik Iginla mi dava smysl.. :)
Nemám nic proti motivaci a je mi jasný, že probíhá spousta věcí, která může hráče nakopnout nebo naopak rozhodit. Ale co si mají v tomhle směru říkat hráči Pittsburghu? Jak proti tomuhle můžeš bojovat? Když je na tebe soupeř namotivovanej, tak se většinou snažíš namotivovat víc. Ale tohle trufnout? Pokud tohle hráči Rangers nebo jejich fanoušci nebo novináři považují v sérii za klíčový, tak jako hráči Penguins by mi to vadilo, v takovým souboji nemůže vyhrát. Nikdo si nepřeje smrt v rodině svojí nebo spoluhráče, snad všichni drží St. Louisovi palce, to je jasný. Ale tahat to do sportu a používat to jako týmovou motivaci, to mi prostě přijde obzvlášť smutný. Chci spoluhráče podpořit a být mu nablízku, pokud mě bude potřebovat, ale to protože je to můj kamarád, a ne, že si řeknu, že to teď pro něj vyhrajeme a nikdo nás nesmí zastavit a po zápase si pak řeknu, že jsme to dokázali, pro něho. Tohle se mi prostě nespojuje. Ale svůj názor nikomu nenutím, ani teď když jsem se v noci tak rozohnil :)
Tak já se přidám ke klukům, protože já hrát hokej a někomu v týmu umře takhle blízká osoba, tak udělám všechno, abysme vyhráli (ale to by se mělo dělat i bez takovýhle situac)
Neco k te motivaci ktera muze nejakemu tymu pomoci porazit stejen dobreho, mozna teoreticky i lepsiho soupere, treba ted Montreal vs. Bruins. Po vitezstvi v 7 zapase poleval Price sve spoluhrace vodou a taky doporucuju zadat do youtube.com "lucic weise".
Mimochodem - jsem zvedavy co ted udela Iginla, jeho cil je vyhrat SC. V Bostonu by mel mit porad teoreticky velkou sanci i pristi rok, ale treba se rozhodne jinak, za ty 2 mega co hral v Bostonu by byl v Chicagu dobry :-)
Penize nejsou vsechno - Hawks jsou tym z nejvizsim rozpoctem, ktery zustava stale v play-off.
shaacul-play off je takova cast sezony kde rozhoduji malickosti a ruzne motivace se tam daji zakomponovat.Ze sve zkusenosti sportovni mohu rict ze jsou mozne.Rangers bych asi pochopil ze je to mohlo nakopnout.
Hua ale tesim se na Finale:_)