Novy vzhled nhl.cz
Chicago 2:5 Utah
- 29. DeSimone (Kerfoot, Stenlund)
- 32. Veleno 2 (Levshunov, Foligno)
- 35. Donato 29 (Bedard)
- 37. Sergachev (Marino, Crouse)
- 38. Kerfoot (Sergachev, Marino)
- 51. Yamamoto (Kerfoot)
- 53. Cooley (Keller, Guenther)
Knight 31/26
Vejmelka 29/27
vs. Colorado
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
23. 3. 2025, Chicago 7:4 Philadelphia
tomsik napsal
Druhá věc jsou ty jejich další pořady, taky na pár minut a super zábava :( Taky mě to včera naštvalo, obvykle je tam Canada-Only něco jen jednou za čas :( No asi nezbývá než zkusit přehodit IP :(
Co to zase provedli na TSN? Videa přístupná pouze na území Kanady. Si fakt dělaji srandu. Moje nejoblíbenější stránka na sledování hajlajtů. Máte nějaký tip, kde se to dá jinde sledovat kromě NHL.com? Tam jsou ty videa moc dlouhý a já to potřebuji projet rychle. Na TSN bylo jedno video 1 až 3 minuty a byly tam všechny zajímavý momenty ze zápasu, prostě dobře sestříhaný.
2 David: já to myslel spíš tak, že to není o tom, jakou cestou se nevydávat, když jsme se po ní už vydali :) Pokud je něco, co hledáš a nemůžeš to najít nebo to není hned po ruce, tak řekni (říkejte). Netvrdím, že budeme plnit všechno, co po nás kdo bude chtít, ale všechno zvážíme a uvidí se…
2 tomsik: za pochvalu děkujem, někdy když není moc času, tak to sice není úplně jednoduchý, ale pokud můžu mluvit za sebe, tak mne to prostě baví a rád bych se tomu věnoval víc. Fakturu za hosting a doménu budu platit právě zítra :)
Presne, chodim sem uz pres 10 let, tech novejch verzi byla fura a vzdycky sem si zvyknul. Ja to nemyslel tak, ze mate delat jednu verzi pro pc a jednu pro telefony. Jde mi o prehlednost, kdyz neco hledam, abych to nasel do tri kliknuti.
Tak ja myslim, ze tady je kazdy hlavne rad, ze tu karu tahnete. Stoji Vas to cas i penize, takze nez nejake brblani naopak - VELKE DIKY.
Samozřejmě pořád platí, že vítáme konkrétní kritiku (snad ani nemusí být konstruktivní). Původní plány ještě zdaleka nejsou naplněné, ať už se to týká funkcionality nebo vizuálu :/
Ano, i zde byl predchozi design hezci a prehlednejsi. Ale coz, zvyk je zelezna kosile:)
„Je to ulidba tabletum a mobilum, nevim proc nelze delat verzi pro pc a druhou pro mobily. “ -- Davide, v tomhle směru je asi shaaculova kritika nhl.cz a našeho webu stejná. Je to na delší debatu :)
Mne se design ze zacatku taky moc nelibil a informace jsem jen tezko hledal. Porad to ale neni tak strasne neprehledne jako nhl.com. Dam tomu jeste sanci, kdyz tak tam prestanu chodit. Tohle vlakno muze byt zaroven i doporuceni pro Miru a Filipa, jakym smerem se nevydavat :)
Me se novy design nelibi. Je to ulidba tabletum a mobilum, nevim proc nelze delat verzi pro pc a druhou pro mobily.
Jedine zajimave clanky na nhl.cz jsou od Adlera z Edmontonu, tam ma clovek pocit ze se dozvi neco co se neda precist uplne vsude, navic psano s humorem a nadhledem. Ostatni je jen papouskovani toho co si clovek o x hodi nebo dni precte jinde anglicky.
Aaaaa, stejný jako hokej.cz, to už jsem kritizoval několikrát. Kritizovat redesign je sice vždycky hodně snadný :), ale mne osobně vzhledy webů od eSports.cz teda moc nesedí. Na druhou stranu, přiznávám, že si nepamatuju, kdy jsem se na NHL.cz díval naposledy…
Predchozi se mi libil vice, byl i prehlednejsi.
asi jste si toho uz vsimli, nhl.cz ma novy web. Libi se vam?