Playoff 2016
Chicago 2:5 Utah
- 29. DeSimone (Kerfoot, Stenlund)
- 32. Veleno 2 (Levshunov, Foligno)
- 35. Donato 29 (Bedard)
- 37. Sergachev (Marino, Crouse)
- 38. Kerfoot (Sergachev, Marino)
- 51. Yamamoto (Kerfoot)
- 53. Cooley (Keller, Guenther)
Knight 31/26
Vejmelka 29/27
vs. Colorado
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
23. 3. 2025, Chicago 7:4 Philadelphia
tomsik napsal
supr prispevky,diky za info.
Dobrý informace, díky za ně. Ohledně těch hvězd je třeba asi zmínit minimálně Mozyakina, super hráč, který už měl v NHL dávno hrát…
Bowman jev Petrohradu, je tam jako poradce pro tým USA, zároveň ale přiznal že i sleduje evropské hráče. Zjišťuje kdo na tom jak je a hlavně kdo je ochotný udělat další krok, tzn. jít za oceán a zkusit se prosadit v NHL. Vyjádřil se v tom smyslu že ne všichni "hvězdní" evropští hráči tuhle touhu v sobě mají a stačí jim být hvězdou v lize kde jsou.
Ke Kempnému se vyjádřil v tom smyslu že se na podpisu pracuje, jsou ale potřeba dořešit detaily a nic zatím není rozhodnuté.
Mluvil také o Schmaltzovi, řekl že Hawks podpoří ať už se rozhodne hrát dále na univerzitě, neboať se rozhodne že podepíše z Hawks a stane se profesionálem. Mezi řádky se dá vyčíst že by byli Hawks radši kdyby už letos podepsal. Podle toho jak o něm mluví se od něj hodně očekává. Bowman byl otázán i na možnost že by hrál na univerzitě další dva roky a pak by z něj byl UFA, podle toho jak se Schmaltz vyjadřuje ale nemá zaječí úmysly a chtěl by opravdu hrát za Hawks.
Poslední informace byla k Pánikovi, Bowman řekl že Hawks ho prodloužit chtějí, jednají a neměl by být problém podepsat ("I don’t think the contract is going to be a challenge").
Weise se v jednom rádiovém pořadu vyjádřil že by se rád vrátil do Montrealu.
http://www.nhl.cz/minnesota-bude-moje-posledni-stace-priznava-veteran-mezi-trenery-boudreau/5009460 Bruce chce získat SC s Wild během těch 4 let :)
Hawks jsou údajně blízko podpisu Larse Johanssone, 29-letého brankáře Frolundy. Lars byl letos jmenován brankářem roku ve Švédsku.
Tříletá nováčkovská smlouva s Forslingem je už oficiální, Lazerus šel dokonce tak daleko že řekl že by se nedivil pokud by hrál příští rok už NHL. Nechme se překvapit.
to voNt: Čekal jsem že ten vtip dlouho nevydrží, ihned po vyřazení NYI Tampou se jako majitel NYI (Owner) objevili Tampa Bay....
BTW Pardubice dnes oznámily příchod Justina Hodgmana, útočníka, který to před lety zkoušel po konci v juniorské soutěži v Rockfordu, ale neprosadil se. Teď už má zkušenosti ze Skandinávie a KHL…
Pittsburgh je rozjetej a Tampa zatím asi celkem šetří síly. Ten dojem, že na západě se všichni vykosí a pak jim ve finále dojde šťáva, jsem měl už dřív a stejně byl vítěz ze západu, tak uvidíme no :)
to shaacul: Dival jsem se vcera a nic 'zabavneho' jsem nepostrehl ..
Jinak, muze mi nekdo vysvetlit, co se ted deje na zapade v PO? Prijde mi, ze Blues, jak 'nemus' hrat, tak proste nehraji a cekaji, az je neco 'nakopne' .. A to ze to NSH dotahli do 7. zapasu je take 'djouk' .. Prijde mi, ze to neukazuju ani tak na silu NSH a DAL, ale spis na slabiny Blues a SJS .. A nebo uz jsem kompletne ztratil prehled .. Kazdopadne tipuji letos 'Eastern' viteze.
Kapitán Rockfordu Jake Dowell prodloužil smlouvu o další rok.
Na Wikipedii je teď inside joke, stačí se v anglické verzi podívat na vlastníka NYI. Uvidíme jak dlouho to vydrží než to bude opraveno.
Boudreau není špatnej trenér, pro Minny dobrá volba. Trochu jsem doufal, že by mohl jít do Ottawy, ale bohužel :/
Drake Caggiula do Chicaga nepůjde, dohodl se s Edmontonem.
tak Panarin nehraje po střetu prý je to koleno a vypadá to špatně