Playoff 2016
Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
Jinak Kempný proč ne, letos se mu daří. U obránců je to ale složitější, Hawks by potřebovali spíš někoho zkušenýho a za pár dolarů :/
Z Evropy jsem zatím o Chicagu u nikoho neslyšel, z NCAA se mluví o Caggiulovi, který hraje v North Dakotě se Schmaltzem. Je to sice menší hráč, ale rychlej, produktivní a bojovnej. Je o něj taky velký zájem. Předpokládám, že Hawks se zajímají i o Jimmyho Veseyho, ale toho chce asi každej :)
O Kempného je v NHL celkem velkej zájem podepsal bych ho jako Panarina :)
Tak teď Dallas a Tampa :)
BYLI JSME UNAVENÍ PROTO JSME VYPADLI KAČEŘI TAKY TAK DOPADLI TONAS MUŽE TĚŠIT NEHRALI JSME ŠPATNE
Tak Nashville postupuje, to jsem nečekal. Ducks opět promrhali vedení v sérii 3:2 a prohráli sedmý zápas doma, když brzy inkasovali. Podle sestřihu měli dost smůlu, třikrát tam visel gól na vlásku, ale na to se historie neptá. Rinne celou sezonu nic moc, ale teď asi chytit fazonu. Stejně jako na Východě jsou tedy v dalším kole tři týmy z jedné divize a jen jeden z té druhé (Tampa a San José).
Ivan Nalimov, brankář Vladivostoku, kterého si Hawks vybrali na draftu 2014, měl bouračku po honičce s policií. https://www.facebook.com/CompleteHockeyNews/posts/879063415553856
Tak sharks nejspíš budou hrát s Anaheimem , to bude zajímavá série.
La je out, to mě trochu zvedlo náladu. Nestane se tedy že by byl další tým který by měl 3 cupy. San Chose zatím vypadá hodně rozjeté.
Rielly vypadá hodně slibně, tipově mě připomíná Keitha, jenom v sobě podle mě nemá tolik agresivity. V Torontu možná první obránce, leckde jinde by byl druhý nebo třetí obránce. Slušná smlouva pro obě strany. Kadri je pro mě další Ribeiro, záblesky geniality, ale jinak špatně trénovatelný hráč a zatím i negativní vliv na kabinu.
.. vypada to tak, podle toho, jak se zase zacalo preplacet. I kdyz, treba zrovna Kadriho bych v tymu nechtel a Rielly me take moc nepresvedcil, ale nekoho uz to TOR muselo podepsat, ze? ^^
Jinak v tom svem tipu jsem moc nehledel na zraneni, ta MIN to asi bez Pariseho neda, no .. :-)
Kadri 4.5M na 6 let, Rielly 5M na 6 let. To si myslím, že jsou super smlouvy pro Leafs
WSH-PHI 4:1
FLA-NYI 4:3
TAM-DET 4:3
PIT-NYR 2:4
DAL-MIN 3:4
STL-CHI 2:4
ANA-NSH 4:0
LA-SJ 4:3
Bickell a Rasmussen posláni do AHL, Rundblad povolán.
WSH-PHI 4:1
FLA-NYI 3:4
TAM-DET 3:4
PIT-NYR 4:1
DAL-MIN 2:4
STL-CHI 1:4
ANA-NSH 4:2
LA-SJ 2:4
WSH-PHI 4:2
FLA-NYI 4:2
TAM-DET 3:4
PIT-NYR 4:3