Playoff 2017
Chicago 2:5 Utah
- 29. DeSimone (Kerfoot, Stenlund)
- 32. Veleno 2 (Levshunov, Foligno)
- 35. Donato 29 (Bedard)
- 37. Sergachev (Marino, Crouse)
- 38. Kerfoot (Sergachev, Marino)
- 51. Yamamoto (Kerfoot)
- 53. Cooley (Keller, Guenther)
Knight 31/26
Vejmelka 29/27
vs. Colorado
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
23. 3. 2025, Chicago 7:4 Philadelphia
tomsik napsal
DeBrincat 0+3, Erie porazilo Saint John a bude hrát finále. Highmore 0+1, Noel bez bodu.
Saint John si spravil chuť proti Seattlu 7:0 (Highmore 0+2, Noel 0+1) a zahraje se semifinále s poraženým z dvojice Erie, Windsor. Vítěz půjde rovnou do finále, Seattle v Memorial Cupu končí.
Erie zničilo Saint John 12:5 (pět gólů dali Otters v přesilovce). DeBrincat 1+3, Noel a Highmore každý -1.
Knott 2+1 při výhře Windsoru nad Seattlem 7:1. Včera DeBrincat 1+1 a Erie porazilo Seattle 4:2.
Začal Memorial Cup, v prvním utkání vyhrál Windsor (Knott) nad Saint Johnem (Noel a Highmore) 3:2 a Noel snižoval na konci v přesilovce na 3:1.
Johansen na 2–3 měsíce mimo hru, to je hodně krutý pro Nashville
Zatím se play off vyvíjí dobře, když Hawks nehrají tak Anaheimu se prostě fandit nedá a Pens taky ne.
Někde jsme se tu bavili o farmě Vegas, tak je to potvrzené, budou oficiálně spolupracovat s Chicagem Wolves.
A Calle Rosén, jeden ze švédských obránců, o kterého měli Hawks údajně zájem, podepsal s Torontem. Stejně jako další obránce Andreas Borgman, letošní nováček roku a mistr SHL.
Ottawa jede na Andersonovi a zraněným Karlssonovi, to bude těžký vydržet, když jsou teprve v polovině… :(
Mirek: Ja chci finale Ottawa:Nashville...Ottawu proto, ze Pittsburg ma SC dost a nekdo je musi zastavit, Nashville proto, ze nas vyradili, tak at muzem rict, ze sme vypadli s finalistou :)
A SC preju Ottawe, i kdyz s tim tymem, co maj je zazrak, ze se dostali tak daleko...
Highmore si připsal 1+2 při výhře Saint Johnu 5:1, Sea Dogs vyhráli finálovou sérii 4:0 a získali titul v QMJHL. Noel v posledním utkání nebodoval, celkem 2+7 v 18 zápasech. Highmore celkem 6+18.
Erie ve finále OHL vede 3:1 na zápasy, DeBrincat přispěl k výhře ve čtvrtém utkání 1+1.
Anaheim a Pittsburgh, to jsem si zrovna nepřál :( Viděl jsem posledních pár minut obou zápasů, ale ani Washington, ani Edmonton si nic nevypracovali… no nic, nezbývá než fandit Ottawě :)
Dallas získal práva na Bishopa za 4 kolo letošního draftu....tak to 3 kolo bylo asi dost :D :)
Ejdsell (velký hráč o kterého měli zájem i Hawks) nakonec podepsal s Nashvillem.
Viděl jsem kousky té série, takže nemám rozhodně ucelený obrázek, ale přišlo mi, že ani Blues nebyli schopni nějak reagovat a přizpůsobit svůj styl. Pietrangelo s Bouwmeesterem taky nevypadali dobře. Účel světí prostředky a tituly vyhrává obrana…