Playoff 2017
Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
.. vcera sem koukal na NSH - STL a to me tedy moc nenadchlo. Z tech veci, co psal Shaacul, tam bylo 'jen' to nasazeni. NSH hraji 'hrozny' hokej, ale kdyz to funguje, ze ...
To byl šílenej vyrovnávací gól na 4:4, puk se snad odrazil od všech: Glasse, Staala, Smitha i Lundqvista… bananas.
shaacul:musím souhlasit :)..hlavně Rangers hrají vůbec celou sezonu opravdu hezkej útočnej hokej..mají spoustu brejků ale zaroven ani nejak moc nepropadaji..hodne bych jim pral Stanley Cup hlavně kvůli Lundqvistovi,kterej už by si to konečně zasloužil :)...
Koukám na zápas Rangers Senators, je to zápas nahoru dolu, velké nasazení, obrovský rozdíl proto tomu co letos předvedli Hawks.
Začalo finále QMJHL a Highmore (2+1) byl při výhře Saint Johnu nad Blainvillem 6:3 první hvězdou. Trefil se i Noel, na konci do prázdné branky.
Souhlasim se vsemi, takhle urvat prohranej zapas, to klobouk dolu. Vstal jsem za stavu 3:0 chvili pred koncem a za hodinu koukam, ze se jeste hraje :) Ten posledni gol byl ale podezrely a jak pise shaacul, neni to v serii poprve, kdy maji Oilers pravo se na rozhodci zlobit. Skoda, trochu pachut :(
No, je to druhý zápas v sérii který vyhráli kvůli rozhodčím.
Právě ;)..empty net 3:30 nedostali gól a dali 3..
Jestli ten gol měl platit či ne je jedno,to co předvedli DUCKS v závěru je neuvěřitelné...je to play off se značkou NHL a to je hokej současnosti
Za mě ten vyrovnávací gól neměl platit.
To je tým..Aneheim prohrává 4 minuty před koncem 0:3 a cca 3:30 před koncem zkusí odvolat golmana a vyrovnají na 3:3...
Díky Mirku... =)
Nevim, jestli se neco nezmenilo, ale Wolves maji vlastni majitele a neboji se zaplatit zkusenejsi hrace, jejich motivace je primarne jina nez hracsky vyvoj. Mit talenty hned ze dvou tymu, no nevim, i kdyz ve Vegas budou mit z rozsirovaciho draftu asi dost borcu, kteri uz maji s NHL zkusenosti a prvni sezonu je to asi stejnak jedno... :)
@Dave 81: Čerstvé: "McPhee says Vegas will probably be sharing an AHL affiliate with someone next season. Can't disclose who yet."
Tuším, že jsem četl už dříve, že by to mohlo být Chicago Wolves, což je teď farma St. Louis.
Nevíte někdo jakou farmu budou mít Vegas...? Někde jsem četl, že by mohli mít společnou s jiným klubem NHL...