Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
Je potreba si uvedomit ze pro Bickella je to ted SMLOUVA, ta na ktere muze sebe a celou svoji rodinu opravdu financne zabezpecit. Dokazu pochopotize bude chtit z tohoto okamziku dostat maximum. Mimochodem Kennedy do San chse za 2 kolo, 50 misot clekove, Bolland ma urcite vedsi cenu..
Nj, ale vetsinou to byvaji sladke reci a agent v zakulisi sponuje cenu:)
nadruhou stranu Bickell prohlasil, ze je pripraven dat Chicagu domaci slevu a chtel by zustat, tak uvidime...
Frolik nehral v poslednich dvou kolech 4. lajnu, minimalne ne co se tyce odehraneho casu, byly s Bollandem a Kruegerem spiz treti lajna. Navic v koncich zapasu, kdy sedeli Stalberg a Saad, Bollandova rada hrala porad.
tak Bickell jinde dostane dost,kde se budou chtít dostat na minimum
Pro Bickella uz urcite chystaji v nekolika tymech seky tak na 4 mega za rok.
Mike Smith podepsal 6 letou smlouvu s Phoenixem za 5,7M na rok. 31 letej golman, kterej byl dlouho na rozmezi jednicky a dvojky a vloni mel uspesnost 91% a celkove v prumeru ma 91,3%. Letang 58M na 8 let, prumer 7,25M. Kindl 4 roky za 9,6M. Prijde mi ze ta vyluka byla uplne zbytecna a preplaci se dal ve velkym. Jestli Bickell dostal nabidku na 2,85M, tak to je podle me odpovidajici, ale jinde mu nabidnou urcite vic, ve svetle poslednich podpisu... Frolik, Bolland i Oduya berou asi trochu vic nez by meli, proto by mohli byt postradatelni, ale uprimne si myslim ze cim min se do tymu bude zasahovat, tim lip. Paradoxne muzeme byt radi ze Leddymu to playoff trochu nevyslo, jinak by mel nabeh na mnohem lepsi smlouvu.
Souhlas, jen Frolík bere celkem dost, pokud má hrát dál jen čtvrtou lajnu a oslabení. Těžko říct, co si o tom myslí do budoucna on a jestli na něj prostě budou peníze. Hjalmarssona si taky myslím, že měnit nebudou, proč? Oduyu možná, ale neočekávám to. Bickell prý dostal nabídku na 2,85, jinde ale určitě získá víc. Uvidíme, jestli to bude o hodně nebo jen o trochu a pak by mohl Chicago upřednostnit. To bude dost zajímavé. Leddy může podepsat smlouvu s jiným týmem, pak by Hawks dostali náhradou volby v draftu. To trochu omezuje Bowmanův manévrovací prostor.
Brookbanka se nebude zase tak jednoduchy udat. Bere pomerne dost na to co hraje. Hammera bych nemenil, to je neskutecne platnej hrac, jeden z nejlepsich def. obrancu v lize. A letos si ty penize, ktery bere plne zaslouzil. Oduya i Frolik jsou postradatelni, ale otazkot je proc rozbijet neco co fungovalo. Ja bych radsi nechal jit Bickella a podepsal zbytek, nez jit cestou vymen. Precijen kdyz se podivam co za protihodnotu jsme dostali pred 3ma rokama, tak to zadny slagr nebyl a letos to jiny nebude. Leddyho bych nemenil. Zkusil bych ho radsi podepsat za slusny penize. Precijen je to hodne dobrej ofenzivni obrance, kterej ma vyborny brusleni a prehled. Kdyz zapracuje na defenzive, bude do budoucna hodne platnej hrac.
Bouchard je porad zranenej, to nema smysl. Podle Jaeckela se Hawks snazi vymenit treba Brookbanka, ostatni tymy se ptaji na Hammera, Oduyu, jeden zajemce je o Frolika… na Leddyho se pry ptali v Caroline, ta vybira v top 5
2chameskane:To vim taky,asi vsichni,cti-"prihodil bych",ale to je jedno.... Kazdopadne Clutter by se mi libil...a nekde sem videl ze MIN PM Bouchard bude za tyden UFA,typove docela vhodnej....
Minnesotta nabizi Clutterbucka. Naj ednu stranu by bylo fajn ho ziskat, na druhou muze to torchu snizovat cenu Bollanda na trhu.
Bolland + Leddy za prvni tri picky v drafu nemuze vyjit ani nahodou
Bolland + Leddy za prvni tri picky v draftu nemuze vyjit ani nahodou
Kdyz trade kvuli nasemu draftu,tak to chce obet a tahat prvni 3 picky,ty se zdaj jako tutovky,dal to vidim uz jako trochu risk,takze kdyz Bolland a Leddy pujdou,prihodil bych,COL a FLA by mohli mit zajem o hotovy hrace....ale to stejne stacit nebude,nicmene jak psal tusim Fila,5picku a z toho po patym kole je jako rok bez draftu....neco probehne,ovsem jak se s tim GM popere je mi zahadou....