Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
Koukal jsem na cas letosniho draftu a melo by to byv v nedeli od 15 hodin (takze u nas od 21.), s tim ze draft nebude rozdelen do dvou dnu jako obvykle ale melo by se to stihnout behem jednoho dne. Pro nas dobre, aspon 1. mozna i 2. kolo budeme v pohode moci sledovat v pohode on-line a podle vsech spekulaci bude asi u Bowmanu docela veselo.
ted sem koukal na poradi tymu na draftu a je jasny, ze se budeme snazit ziskat nejaky vybery, protoze ted mame 30. misto v 1. kole a dalsi volbu mame az na 121. miste na konci 4. kola... urcite Hawks budou chitit draftovat vickrat nez 5x...
Jo jenom jedno druhy kolo, me to prijde jaky by jsme vymenily Berniera za Frolika, Raantu a 2. kolo, prece jenom se rikalo ze za Berniera bude chtit LA balik a padali velky jmena za ktery mel byt vymeneny (jako protihodnota). Btw, Zack Smith je na prodej, pokud zustane volny do konce sezony tak by se nam hodil do dolnich dvou utoku. Take se mluvi o tom ze Leddy bude vymeneny, myslim ze tymy typu Detroitu by za nej mohli dat balik obsahujici 1. kolo.
To druhé kolo je snad jen jedno, buď v jednom roce nebo o rok později. Každopádně jestli to správně chápu, tak když si Toronto nechá $500K, tak LA bude mít teď strop o 500 tisíc vyšší a Toronto o 500 tisíc nižší? Jestli to tak je a Kings mají navíc volbu v draftu, ok brankářskou dvojku a nadějnýho hráče do útoku, kterej může hrát hned NHL, tak to mi přijde jako fér. Matt Read by byl asi z mého pohledu lepší, ale těch želízek v ohni mají za Berniera dost, to by bylo, aby z toho něco nevyšlo jako úspěch...
Bernier do Toronta, cekal jsem ze za nej dostanou vic nez 2 druhe kola a dva prumerne/podprumerne hrace.
Tak at to bude kdokoliv z tech tri, tak to asi spatna volba nebude.
Joe Sakic údajně řekl, že Colorado nebude brát na prvním místě Setha Jonese. Místní hráč, dlouho považovaný za nejlepšího hráče na draftu tak asi přepustí první místo Nathanu MacKinnonovi, který se tak vrátí na absolutní špičku, kde ho skauti viděli už roky zpátky. Anebo překvapí Jonathan Drouin?
Draftová jednotka SR, Marko Daňo „V podstate mi je jedno, kto si ma vyberie. Teraz fandím Chicagu, ale budem rád, ak siahne po mne klub, ktorý mi dá príležitosť hrať“