Playoff 2018
Chicago 2:5 Utah
- 29. DeSimone (Kerfoot, Stenlund)
- 32. Veleno 2 (Levshunov, Foligno)
- 35. Donato 29 (Bedard)
- 37. Sergachev (Marino, Crouse)
- 38. Kerfoot (Sergachev, Marino)
- 51. Yamamoto (Kerfoot)
- 53. Cooley (Keller, Guenther)
Knight 31/26
Vejmelka 29/27
vs. Colorado
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
23. 3. 2025, Chicago 7:4 Philadelphia
tomsik napsal
Upřímně přeji Carcillovi uzdravení a co nejkvalitněji ztrávený zbytek života a nedivím se mu, že žehrá na NHL, v jeho situaci by to asi každý viděl stejně. A určitě je velmi dobře, že se snaží o osvětu v tomto směru. Ale každému kdo má zdravý rozum musí být přeci jasné, že otřesy mozku mohou způsobit jeho poškození a hra na hraně maximální tvrdosti se na každém v budoucnu podepíše. Ale je to zároveň od něj i trochu pokrytecké, protože způsob jakým hrál především on je přesně to co by měla NHL vymýtit. Tak trochu střílí hlavně do vlastních řad... Je mi ho sice líto, na druhou stranu podle mě znal rizika a přesto si zdraví ničil dobrovolně sám. Mnohem víc mi je líto, lidí, kteří za za svůj zhoršený zdravotní stav nemohou.
The Fight to Save My Brain | Daniel Carcillo https://www.facebook.com/theplayerstribune/videos/195073197863029/
Já jen doufám,že si Craw jeste zachyta:(.Byl by to dost smutnej konec..:(..Na druhou stranu Hawks to asi budou muset risknout,protože není vůbec 100%,že se dá do kupy a už vůbec ne,že odchyta třeba 40 zápasů.. a všichni víme,že na Forsberga se fakt spoléhat nedá...
Friedman napsal po skončení play-off, že by mu dávalo smysl výměna Hossa za Darlinga, s tím že Carolina bude platit část peněz.
Pravda je že Darling hrál v Chicagu dobře, ono se jinak chytá doma, s pozice dvojky, než když jsi jednička a dostaneš velké peníze.
To co se děje s Crawfordem je ale divný, připomíná mě to problémy Bickella a Hossy, ty také vynechávali hodně zápasů, bylo okolo toho hodně dohadů a nakonec oba museli s kariérou ze zdravotních důvodů skončit.
Pokud by Carolina neplatila alespoň část, tak je pravděpodobný, že tím končí Crawford. Buď kvůli zdraví podobně jako Hossa anebo třeba Islanders. Jenže má NTC, stejně jako bude mít brzy AA (tuším, že bude v platnosti od 1/7). Radši bych do toho ale s Darlingem nezabrušoval, je to velký risk. Bohužel u CC asi nikdo neví, jestli se dá na sezonu do kupy a vydrží celý rok pohromadě. A od toho se odvíjí všechno další…
.. nechapu, jak muzem chtit zpet Darlinga s tim jeho 4M/y kontraktem. jako hrac ok, ale byla by to pekelne draha dvojka. Totalne bychom si zaplacali misto pod stropem.
A jinak CAR ma jiz dost nasich 'hotovych' hracu, ne? Anisimov asi neni dobre 'pripravenej' na trejd k nim, ma NTC, co? ;(
Do Jágra se "neseru", pouze konstatuju to jak o něm mluví v zámoří.
A řekl bych že jemu je ti co já říkám dost jedno....
Osobně nechápu pristup, že když je někdo"náš" tak se o něm musí mluvit jen hezky.....
Chicago podle spekulací jedná s Carolinou o možné výměně obránce Justina Faulka a golmana Scotta Darlinga.Hurricanes údajně požadují jednoho hotového hráče a min 3 kolo draftu.Co k nim takhle poslat Seabrooka :)?
do JÁGRA se neser , jo a toho BLBCE ? no , večer před spaním si dej jednu přes hubu a nahlas řekni , JARDO promiň . . .
@změny - jak už psal Mirek, minimálně dva zdroje píšou o zájmu o Faulka.
Ovce hodně vyzrála, připomíná mi to Jágra. To byl do 30 taky skvělí hráč, ale jinak blbec, kterého většina spoluhráčů nesnášela.
Ovechkina jsem dřív moc nemusel, ale minimálně za to letošní playoff mu to snad nejde nepřát. A to nemyslím těch 15 gólů, který dal. Nemám nic proti nováčkovi z Vegas, ale jsem rád, že finále vyhrál Washington.
hmm, Kempas ted podepise za 2,5-3,0 M rocne a bude vysmatej
Citát dne: "Není zač Michale" ... S. Bowman a J. Quenneville...
Kempný s Ovixem to dokazali !!! Osobně mám z toho velkou radost. Oboum to přeji.