Playoff 2018
Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
Mám z toho radost hned na třikrát: určitě přeju úspěch víc Jets, těším se na jejich sérii s Vegas a o pár příček lepší volba v draftu. Bezva!
Ty první dva góly byly šílený, navíc vyhrát doma jen jednou ze čtyř zápasů, s tím se bojuje těžko. Říkal jsem si, že jestli to Nashville zlomí a otočí, tak Subban v tom musí mít prsty, ale nakonec to nestačilo. Stastny se ve Winnipegu chytil a Chicagu by se taky hodil, záleží na penězích…
Nashville venku, tak nakonec z toho Hartmana 27. místo v draftu. Dobrý.
V klidu, Oveckina posle lestit Putinovi plesku Tampa
Washington konečně vyradil pens !!! Aspoň nějaká radost když tam nemáme Hawks. Doufam, že Kempny udělá Stanley Cup. Včera Kane proti nemcum 1+2 zatim jeho nejlepší zapas.Cat golik.
Ještě bych neodepisoval Nashville :) Vegas je vepředu neskutečně produktivní a drží je Fleury. To co včera SJ nedalo a těch tyček. Jsem zvědav jestli jim to vydrží další sérii :)
Vegas s Winnipegem bude masakr! Ale musím říct, že Hertl měl teď neskutečnou fazonu. V těch prodloužených sestřizích snad nebyla akce Sharks, u který by nebyl on.
.. Vegas podruhe!!! Jinak vcera JT Miller brutalne (ale ciste) zrusil Backese.
Jj, sleduju hlavně ty západní série a fakt super hokej, spousta zajímavých momentů. Těžko si představit, že by Hawks stíhali, ale v playoff je to jiný, člověka to nakopne…
Všechny série mají nejtěsnější možné stavy, letos padá celkem i docela dost gólů a parádní hokeje teda.
Po nepovedené sezoně v dresu Caroliny odchází dvojnásobný vítěz Stanley Cupu a mistr světa Marcus Krüger společně s volbou ve 3. kole draftu do Arizony.
Ten sedmy zapas musel byt fakt dokonaly predstaveni, Gardiner -5, Krug zavinil dva goly a pak jeden sam dal, Kapanen tam Raska v brejku pekne vykoupal...
Uz dlouho se tesim na serii Jets proti Preds, tak snad nezklamou a bude to zabava i pro fandy Hawks :)
Nelibi se mi, ze na sebe uz ted narazeji nejlepsi tymy z konferenci BOS-TBL a NSH-WIN, to je podle me pitome pravidlo. Na druhou stranu diky tomu opet uvidime Ovci na MS:) [WSH-PIT]
.. pry byly dnes v BOS celkem propoceny sedacky. :-) Ja teda cekal, ze je daji dost driv a prislo mi, ze i ty zapasy 5. a 6. TOR urvalo dost se stestim (podle sanci v zapasech atp.). No v tom 7mem uz to mohlo dopadnout jakkoliv ..
@tomsik-přesně tak,to byla reklama na hokej.Dnešní sedmý zápas to jen podrthl.
BOS-TOR to byla serie snu, uzasny hokej.