Playoff 2018
Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
Nedělní tituly bývalých hráčů Blackhawks:
– Kometa přehrála Třinec, titul slaví Michal Barinka
– Växjo porazilo Skellefteå a z poháru se radují Martin Lundberg (loni Rockford) a Dennis Rasmussen
– v KHL porazila Kazaň CSKA a titul oslavili Jiří Sekáč s Robem Klinkhammerem
To nepochybne, ale treba ve PHI by podle me vyhorel kazdy
Jak už někdo poznamenal, je to hodně o gólmanech. Fleury chytá výborně, Hellebuyck Winnipeg v tom dnešním zápase taky hodně podržel.
San Jose dalo víc gólů v jednom zápase než Las Vegas za celou sérii, přesto jim 7 gólů stačilo na postup :)
.. Vegas!! .. tezka nechapacka. Asi uz tomu hokeji nerozumim...
Pánika zatkli když se snažil dostat (pod vlivem) do jednoho klubu v Arizoně...
Sharp začne komentovat v TV.
no nejvic si drbou hlavy asi na nhl.cz, kde v predseznonnim odhadu predikovali LV posledni misto na zapade...
Vegas mě taky překvapili, i já věřil, že se zkušenosti LA projeví. Na sérii mezi Nashvillem a Winnipegem se těším moc, to podle mě bude super hokej.
Ohledně Panarina jsem to myslím už někde psal. Chápu, že Saad má smlouvu na delší dobu za stejný peníze, a že by Chicago asi o Panarina za rok přišlo úplně. Ale stejně, tahle a ta příští sezona by za to riziko stály, za pár let budou ti hlavní lídři zase starší a náhrada v nedohlednu. Takže bych se nebál přitlačit dokud to jde. Na druhou stranu, po zranění Crawforda a nevýkonech náhradních gólmanů, by sezonu Panarin sám asi těžko zachránil, když pod svoje možnosti (doufejme) hrála většina ostatních. Včetně Saada, věřím, že bude lepší než letos. Ale je jasný, že od Saada a Forsberga se čekalo víc a od Panarina nejspíš trochu míň, v tomhle směru je to jasný. Panarin už je prostě cizí hráč, stejně jako Byfuglien… :(
Panorina je klasa neuvěřitelná chtělo bychom přetáhnout
No když tak sleduju playoff, tak si říkám, jak jsme mohli pustit toho Panarina. Taky Las Vegas je příjemný překvapení, přecijen jsem mnohem víc věřil zkušenostem LA. Philla jako vždy dojíždí na výkony gólmana. Nashville má teďka strašně našlapanej tým. A hlavně pořád strašně mladej. Tam věřím, že se toho SC dočkají....