3. kolo: LOS ANGELES
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
20. 12. 2024, Chicago 3:1 Seattle
frenk napsal
frenk napsal
tomsik napsal
Neč napsal
frenk napsal
15. 12. 2024, Chicago 5:3 Islanders
Neč napsal
.. tak ja jen doufam, ze nas opet Jagr ve finale nevydrti. V roce 92 (to jsem jeste o NHL moc netusil) uz to stacilo .. Kazdopadne finale velkej uspech, myslim ze nam moc lidi (i po skvele sezone) neverilo ..
Přidal jsem komentář a citáty hráčů do zápisu
Přesně tak Berry. Bude to asi hodně vyrovnaný a rozhodne větší vule, štěstí a touha zvítězit. Hlavně se musíme vyvarovat našim herním výpadkům. Pokud to dokážeme tak by to mělo dobře dopadnout.
ale my také máme super golmana a navíc hrajem uplně jiný hokej než Pens,Quick měl také ohromná čísla,před naší serii a jak dopadl,chlapi nesmíme být skeptičtí,kdo by řekl před serii z Kings,že jim dáme 4-1,já tedy ne...Hawks má také svoji sílu,od golmana až po posledního utočníka,myslím že to bude dlouhá serie z dobrým koncem,tak let"go HAWKS
Tak dalsi trofej uz je doma,ted jeste ten krapec a bude to komplet.Ovsem tezky to bude straslive,ale potkali se asi dva nejlepsi tymy soucasny NHL. Zaciname doma,to je plus,oni maj v superforme Raska,to je plus pro ne,tak uvidime...tesim se....ale taky trochu bojim jejich propracovanymu systemu a ty nechutne kvalitni obrany,snad nam nevygumujou nase ofenzivni ovecky jako PIT.....
tak rozpis utkani je hotovej... bude to min intenzivni, ze proti LA, protoze po 1. zapase jsou 2 dny volno a po 4. pripadne taky, zbytek se hraje ob den. Je to prvni finale 2 tymu Original Six od roku 1979... :thumbup:
no, na Boston budem muset vyrukovat s necim lepsim, nez s tim, co ted stacilo na LA... ten gol, co dostali v presilovce a i ten vyrovnavaci byly po zbytecnych chybach. Hlavne v zaveru to Bickell nemel vyhazovat na zakazany uvolneni. No, ale uhrali to, takze hrrrrrrrrr na Boston!!! :evil:
Superkaner! :) na tenhle zápas hodně dlouho nezapomenu..a myslím, že po gólu v OT ani sousedi :evil: tak ještě Boston, což bude hodně těžkej oříšek.. :thumbdown:
Po druhym golu jsem usnul, nakonec to teda ale bylo drama. Kazdopadne - JOOOOOOOOOOO :w00t: :w00t: Nase dynastie ma dalsi finale, v tom jsem behem toho placani v 90. letech, kdy NHL dominovalo par klubu, nedoufal. S Bostonem to absolutne nedokazu odhadnout, mame vyhodu domaciho prostredi a je treba, jak uz tady nekdo napsal, odcarovat Raska. Verim ze Hawks naserou pulku republiky, ale Jagr uz ma 2 pohary, ty mu musi stacit. Z jeho strany je to zatim po strance produktivity spis propadak, snad si ten dalsi gol pripise az v dalsi sezone, pokud teda jeste v NHL zustane. Mozna nejaky Calgary nebo neco na ten zpusob.
Tak to máš určitě pravdu...to s tím Jardou,tam kde je Jarda,tomu týmu fandí půlka ČR :-).Já ho taky uznávám,ale Hawks jsou pro mě srdeční záležitost.Každopádně se máme na co těšit..
To se mi neomlouvej, jen jsem ti chtěl objasnit proc tam byl Kane. Jinak souhlas s tím že jsme prebornici v tom jak si nejvíce zkomplikovat konec zápasu. Bude nás asi jen pár co budou v ČR fandit Chicagu. Drtiva většina bude asi fandit Jardovi.
Díky kluci,finále bude velkolepé :thumbup:
vůbec si nedokáži představit,jak to bude vypadat z Bruins,ale asi moc golů padat nebude,tak jak jsme odčarovali Quicka,tak odčarujem Raska,samozřejmě,je to jen přání,jinak dnes Keith přes 40min.ice time,to je brutální číslo...
Nejdelší zápas v klubové historii Kings, hrálo se o pár minut déle než v roce 1993 proti Vancouveru (86:31)
Tony tak to se ti omlouvám,nedošlo mě to....ale vždycky jen my si to takle umíme zkomplikovat