3. kolo: LOS ANGELES
Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
Hlavne se o tom Bergeronove golu pise, jako by ho Jagr dal sam, pripadne to jeho 2. acko bylo nejaky dilo genia. Jagra mam fakt rad, ale nekdy uz je to fakt moc. Na druhou stranu podobne nefer jsou nekdy i v zamori, tak to proste je. Dnes se zase hraje hrozne pozde, sakra.
Ad Campbell: dohrál to oslabení se zlomenou nohou a do playoff už nezasáhne. Nechci nic brát Hjalmarssonovi, má skvělou formu a po tom bloku (opět) dokázal, že je ze železa, snad mu dneska na jeho narozeniny dají spoluhráči dárkem výhru, ale to srovnání přeci jen trochu pokulhává... chápu ale, o čem mluvíte
Také si myslím že je dnes dáme a když ne nic se neděje,smekám před hjalmarssonem,když jsem to viděl,tak mě zatrnulo,ležel na ledě z bolestma a ještě se zvednul,to je pan hráč...snad dnes bude v pohodě a o Jágrovi se zminovat nebude,nemám na to žaludek...
jinak k těm médiím, Campbell dneska odehrál střídání, když ho bolestivě trefil puk a je toho plnej net, ale když se to samý stalo Hjammerovi,, kterej to taky v oslabení dohrál, tak nikde ani zmínka.. protože u nás prostě v týmu není Jágr, tak naprostej nezájem. Klasický česko.. :thumbdown:
Mám stejnej pocit.. 3:2 to urveme :)
...mam takovej pocit ze je dneska dame...
misto Keitha nastoupi opravdu Brookbank...
tak jeste dodatek k Raantovi... podle capgeeku bude mit pro pristi sezonu cap hit 1,4M - 925 tisic plat a zbytek bonusy. Kdyz bude v AHL, tak ma jen 70 tisic. Smlouvu ma myslim docela slusnou a sanci asi dostane...
Aspon si z toho clovek muze udelat predstavu o kvalite informaci ktere jsou k dispozici v ceskych mediich. A to se jedna pekne prosim jen o sport, coz takhle kdyz nekdo pise o politice, ekonomii nebo udalostech ve svete....
Danny máš naprostou pravdu,pořád jen samej Jágr,už je mě z toho na blití,nevím proč nepíší o Raskovi,Bergeronovi,Krejčím,Chárovi atd. Jinak věřím že to zítra ráno urvem a přiblížíme se k finále,horší určitě nejsme,ale chce to odehrát celý zápas,tak jak jsme končili minulé utkání.
Prinejhorsim to bude 2:2 s dvema zapasy doma, ale na vychode je to pro me zatim velky prekvapeni. Pred zacatkem jsem do finale s Hawks (modlime se) rozhodne nechtel Pens, ale jednoznacne jsem je favorizoval. Hodne jsem se mylil, ta jejich masina se nejak zadrhla. Docela vtipny je, jak ceska media neustale kazdej zapas melou o Jagrovi, jak je uzasnej a nejlepsi, jak ho chvali trener a spoluhraci, byl pri vyhre 6:1 klicovym muzem, kdyz mel jednu asistenci. Zbytek tymu, vcetne Krejciho, kterej vladne bodovani, pro ne neexistuje. Tomu rikam medialni mrdky....Timto stylem se o NHL pise odjakziva, nechapu jak je mozny, ze se krome Knapa a par dalsich jeste neobjevili novinari, kteri by meli trochu prehled.
Leddy bohuzel v playoff zatim nepredvadi moc dobry hokej, je sice rychlej hrac, snazi se hodne puku vyvazet, ale prave v playoff casto dost brzo narazi a fyzicka hra neni zrovna jeho domena. Hjalmarsson bude doufejme v poradku, i kdyz ta rana z boku do kolena co dostal asi musi poradne bolet. Kane bohuzel vypada ze neni moc delany pro playoff hokej a jakmile nema tolik prostoru co obycejne, tak je polovicni. Velky zklamani pro me osobne je zatim Bolland, u kteryho jsem cekal ze i kdyz je po zraneni tak v kazdym playoff sla jeho hra hodne nahoru, letos tomu zatim hodne chybi i kdyz je pravda ze s tema minutama co odehraje a mozna po tom jak je ovlivnen svim zranenim to urcite neni lehky. Doufejme, ze se kluci hecnou a hrabnou dneska vecir a tu vyhru urvou.
Nejpravdepodobnejsi se jevi dvojice Seabrook - Leddy; Hjalmarsson - Oduya a Rozsival - Brookbank. Queneville neni typ na moc velke veletoce. Kdyz uz tak bych tam misto Clendeninga poslal Stantona. Otazka je jak si Leddy poradi s vedsi porci minut a vice hity a hlavne jaky je zdravotni stav Hjalmarssona, to koleno bude pravdepodobne otekle, bude bolet a on bude muset v tomlhe zapase odehrat nejake minuty navic. Hodne jsem zvedavej na krasobluslarku Kanea, na to jak hraje s La se zatim neda vubec divat, dalsi hrac ktery musi zabrat.
Jsem zvědavý jak to teď poskládají. Dneska Hawks trénovali ve stejné sestavě. Do hry zřejmě půjde Brookbank anebo Q překvapí a pošle do hry třeba Clendeninga? Nebo Montyho? Nový obránce buď půjde rovnou k Seabsovi místo Keitha anebo bych si tipnul spíš bude Seabrook hrát opět ve dvojici s Leddym a novýho parťáka dostane k sobě Rozsíval... tak snad to zvládnou! :clover:
1 zápas stop