Finále: BOSTON
Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
To je děs v telce o Bostonu pořád kecaj a Jágr a Krejčí a o Frolíkovi a Rozsívalovi nic!!!! Doufám že Boston prohraje.....a pořádně......... :thumbup: držím palce
Jak to muze dopadnout netusim, verim ve vyhru. Pokud bych si mel na neco vsadit, tak akorat na to, ze Jagr neda gol. Tak a ted ho urcite da... :whistle:
tak toje trapne co se píše přatelé!Vzhůru do oblak! Jágra a spol. před odletem do Chicaga vyprovázely stovky fanoušků
Dneska goly padat nebudou, vyhra 2:1 a jeden z golu da Bickell
Jak to dneska vidite panove? Muj osobni tip je 4:2 pro nas a viteznou branku si pripise na ucet JT. :ninja: hezky den :)
Mayers dnes opět trénoval na místě Hossy, ten by ale měl být pro zítřejší zápas připravený
Q ano, ale jeho asistent(i) musí pryč…
Super zápas, ikdyž jsem byl v klubu, sednul jsem si s kámošem a sledovali jsme na mobilu a jsem rád, že mi nic neuniklo..snad to doma urveme a pojedeme k nim s "mečbolem" :thumbup:
Qvecko je borec, kde trenoval, tam mel uspech. Jsem moc rad, ze ho mame.
Dle tohoto zdroje nechal Queneville Leddyho opravdu jen sedet. Obcas tomu Q nevidim do hlavy, ale snad se to podda.
Let's go Hawks :w00t:
.. tak Handzus si vzal minuly zapas asi volno, dneska ale opet zabral. Bylo to tesny, ale mame to. Tezko se da ale predpokladat, ze je nejaky zapas prejedem.. V sobotu budu konecne podporovat 'on-line' !!
:w00t:
Někde píšou že má Leddy něco z ramenem. Chápal bych že by Ho nechal Q sedět po nějaký prisernosti, ale on měl jen 2 odehrané minuty, nebyl u žádného gólu, tak bych to asi vydělá na to zranění.
to zase byly nervy... vsude vedro a k tomu takovejle zapas a muzu si jit dat hned sprchu... :D hlavne, ze to takhle dopadlo. Kdyz to bylo 4:2, tak sem si rikal, ze to uhrajou a pak Kane udela takovej zbytecnej faul v utocnym pasmu a uz se vezem... btw, nejen Rozsival byl dobrej kauf, ale i Handzus!!!