Finále: BOSTON
Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
Máš pravdu, pokud klub nezajistí výjimku tak dostane prsten, jako minulé Bickell ale na poháru nebude. Ja jsem trochu doufal že Q jeden zápas posadí Stalberga a dá ho tam, ale nevyšlo to. Měli by tam být třeba Bollig nebo Smith oba si ve finále zahráli, nebo Brookbank, ten si ve finále nezahral ale má dost zápasu z sezóny. Někde jsem četl že by mohli udělat výjimku pro Mayerse.
Btw. Nevim presne jaka jsou pravidla pro zapsani na Stanley Cup, ale mam ten dojem ze je to polovina utkani v zakladni casti nebo nastoupeni do finale, takze napr. Carcillo odehral 23 zapasu, takze mu jeden chybi. Jestli je to skutecne tak, tak to je zatracena smula.
Bergeron nemohl v tom minulem zapase dychat, pocitam ze proto ho poslali do nemocnice, aby to nahodou nebylo srdce, ale bylo to "jen" zlomene zebro a par utrzenych svalu. Dneska hral a zacal hned hitem. Hold Cup si nezaslouzi a neziska nekdo kdo je mozna vyborny hokejista ale neni ochotny do toho dat 120%.
Menší update ke zraněním: proto hrál Bickell chvíli třetí lajnu, nechtěli, aby byl na ledě často proti Chárovi, když měl v háji to koleno. Handzušovy potíže s kolenem a rukou nejsou specifikovaný, ale údajně zlomený zápěstí a utržený vazy, nechápu! Jágr dostal v šestým finále největší možnou injekci proti bolesti, čekali asi půl hodiny než zabere a pak šel zpátky do hry. To jsou fakt šílenci, s čím vším jdou na led…
No, myslim ze Frolik ma na vic nez lady D. Vzhledem k tomu pro jaky casopis fotila a ze prebrala chlapa tehotne zenske tak si o ni jako o cloveku nemyslim nic dobreho. Vsak on na to casem prijde. Dost nam to za ty 4 roky sfotrovatelo, Keith, Seabrook, Sharp, Hossa, vsechno tatkove od rodin, Bickell se bude v lete zenit. Husty byl Shaw, kdyz mel pohar nad hlavou tak z nej vylezlo asi 7x fuck, pocitam ze od pristiho roku si na nej budou peclivy Americti televizni cenzori davat vedsi pozor.
tak to uz se nedivim, ze to Frolikovi tak slo, kdyz ho motivuje Diana... :evil:
To je to kouzlo Stanley cupu co ty hraci dokazou cestou prekonat. :thumbup: 30 minut v praci a pak to jdu oslavit . Hau :taz:
Handzus mel navic i neco s rukou a Bickell by pry normalne byl mimo hru 3 az 4 tydny, zranil se v poslednim zapase proti LA
Tak Bickell měl problémy s kolenem, Hossa se zádama, Handzuš taky koleno a Toews s hlavou... Klobouček dolů. :thumbup:
Díky hoši,dělát mi už dlouhá léta radost,ale poslední roky je to fantazie... :thumbup:
ten radio komentář je super,až mě běhá mráz po zádech,myslím že kdybych to opravdu poslouchal v rádiu,tak mě klepne a vezou mě...ten závěr byl fantastickej,klukum to moc přeji,zaslouží si to,co předváděli od ledna,jen závidim lidem v Chicagu ty oslavy,které brzy přijdou,cesta otevřenym busem a miliony lidí kolem,to musí být zážitek...
:clap: .. proste a jednoduse, JT k nezaplaceni!! Ano, Crow by si trofej zaslouzil, ale letos jiz jednu individualni dostal! Takze at ji preju Kanerovi .. Btw,stale tomu nemuzu uverit.. Cekal jsem, ze tak 2hy kolo dame, mozna se dostanem do finale konference .., ale letos jsme to proste posbirali vse! Kazdopadne vykon Bickella v PO byl bez komentare, jeste prej hral pres zraneni .. (no tak tomu muzeme rovnou rict adios .. :)) No a ten Rozsyval a Handzus? Oba hrali na 200% .. Pri podepsnani Rozsyvala jsem si rikal, hm ok, 7/8 mej bek a v PO to byl v podstate nas 3/4 .. Hanzdzusovi sice ty buly nesli (no jo, mel take zraneni ..), ale nas druhy centr?! ... tezce zaslouzen pohar pro ne. No a k Frolikovi? Konecne hral to, co jsme od nej po trejdu cekali .. Jen me mrzi to, ze jsem nemohl tu nasi jizdu nemoh sledovat live Ale co, nekdy za dlouhych zimnich veceru ~~
:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:
Musim ocenit fanousky Bostonu, ti v Phille jen piskali a hned po zapase zmizeli, v Bostonu i pres prohru dali predavani Cupu slusnou kulisu.
Tak první zprávy o zranění: Bergeron měl zlomený žebro a nějaký přetrhaný svalstvo kolem toho žebra, v šestém utkání si navíc vykloubil rameno…