Finále: BOSTON
Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
Velke nervy ale dokazem to urvat a odmaturujeme!!! :thumbup:
Presne tak, pokud dneska budeme zvedat Stanley Cup, je mi vsechno ostatni putna :) dneska to bude ale zatracene tezkej chleba. Podle zprav je JT optimisticky a Bergeron nejisty, ale oboji to je mlha, jak to bude realne stejnak nikdo krom treneru nevi. Dneska to bude o nervech a o chybach. Dnesni zapas je 50:50. Chce to udzet pozornost celej zapas nedelat zbytecny fauly a nebat se hrat aktivne. Boston bude podle me dneska hrat hodne tvrde, na hranici jako minulej zapas. Dulezity je nenechat se vyprovokovat a hrat hru co umime my, rychle pres stredni pasmo, a tlak do brany a dorazky... Dneska to budou nervy :)
at Conn Smythe Trophy dostane klidne Rask nebo Krejci, kdyz my budeme mit pohar... :)
Dnes prvni sance ukoncit letosni sezonu. Je to predcasne, ale pokud by to vyslo, premyslel bych komu by slusela Conn Smythe trophy, tipuju ze ji dostane asi Kane, ale ja osobne bych hlasoval pro Seabrooka. Dulezite goly v dulezitych okamzicich, ale hlavne hodne pomohl jako vudce kdyz se Toews trapil.
tak se disciplinární komise zákrokem na JJ zabývat nebude...to je vrchol!!!
Jinak v Nedělním Sportu je pěkná reportáž z Frolíkova bydlení v Chicagu, video je i na webu: http://jdem.cz/3a732
Viděl jsem to teď několikrát a nedokážu si představit, že Boychuk bude potrestaný. Trefil Toewse dostatečně na rameno, takže je z obliga. Ale stejně jako předtím Chára dvakrát loktem, je znát, že vidí šanci a jde mu po hlavě. Už když jsem to viděl v noci naživo, tak si člověk hned vzpomene na Crosbyho, Lindrose a další. Když vezmu celý letošní playoff, tak těžko očekávat, že Tazer bude hrát do 40… A Frolík měl za to podražení dostat dvojku, to jo…
Pokud nedostane nic a Toews nebude moct hrát? Jak by se hodnotil stejný zákrok kdyby to to byl Boychuk na Frolíka, Seabrook na Hortona, Oduya na Söderberga nebo McQuaid na Hossu? :x
Budeme radi kdyz dostane jeden zapas, prece jenom je vrchol sezony a to se na podobny veci kouka jinak, viz treba jeden zapas pro Keitha, byt to v sezone tak taky dostane tak 3-5 zapasu.
Byl to jednoznacne úmysl trefit ho do hlavy a zranit. Pokud by to melo byt posouzeno spravedlive tak by mel ten dobytek Boychuk dostat 8-12 matchu. To je ale z pohledu Shanahana. Já osobne bych za takovouhle prasarnu trestal od 20 zápasů vyse. Tvrda hra ano, ale ne udery na hlavu. A ten blb řekne že to byl čistý hit.
Dle meho nazoru ten zakrok na JT byl mireni na hlavu uz od zacatku na videu je videt ze tam neni pred srazkou nejaky zvlastni pohyb takze za me bych mu tu stopku dal.( nebo aspon privazat ke kulu) :D uz se tesim na utery a ten pohareeek ! klukum verim :thumbup:
:w00t: :w00t:
Re JT - podle me ma dalsi otres mozku, Boychuk sel jednoznacne loktem do temene hlavy , za to by si zaslouzil nehrat jeste zacatek pristi sezony. U Toewse dvojnasob nebezpecne je to jeho uz x-ty otres mozku, nevym jestli NHL potrebuje dalsiho Crosbyho, o ktereho se vsichni boji pri kazdem kontaktu se souperem. Uvidime co bude.
Ad ten Krug, viděl jsem to třikrát, ale zatím nejsem schopnej říct, jestli Frolda trefil puk nebo ne. Jestli ne, tak samozřejmě za 2 na trestnou... jinak Bollie docela odvaha, zdálo se mi, že pokud mine, tak je to icing...
Drama to bylo, ale Boston krom první desetiminutovky ve třetí třetině prakticky žádný šance neměl. Bickell mohl už před tim gólem do prázdný dvakrát rozhodnout. Jinak podle mě u toho třetího gólu bylo jasný podražení Frolíka na mám ten dojem Kruga, místo dvojky, ale dostal asistenci :D