1. kolo: MINNESOTA
Chicago 2:5 Utah
- 29. DeSimone (Kerfoot, Stenlund)
- 32. Veleno 2 (Levshunov, Foligno)
- 35. Donato 29 (Bedard)
- 37. Sergachev (Marino, Crouse)
- 38. Kerfoot (Sergachev, Marino)
- 51. Yamamoto (Kerfoot)
- 53. Cooley (Keller, Guenther)
Knight 31/26
Vejmelka 29/27
vs. Colorado
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
23. 3. 2025, Chicago 7:4 Philadelphia
tomsik napsal
Třeba Edmonton nebo Colorado se Blackhawks v rychlosti vyrovnali, ale v playoff na Západě asi jinak nikdo. Největší respekt mám k Anaheimu a St. Louis, samozřejmě nikoho nepodceňuju a nechci si vybírat, ale Detroitu jsem fandil. Ať už to dopadne jakkoli, myslím, že proti nim mají Hawks větší šanci a chci ještě poslední derby v playoff v konferenci než půjdou na Východ. Tak jako tak bude derby v Cali, LA čeká buď na San José nebo na Anaheim. Viděl jsem v noci obě prodloužení, Detroit zahrál u vítěznýho gólu podruhý stejný signál po buly a vyšlo to. Nechápu, jak se ale Wings rozpadli po hrubce Filppuly a gólu na 2:3... Rangers s Washingtonem bylo prodloužení na plný pecky, viselo to několikrát na vlásku, než se Ribeiro protlačil přes Moora k dorážce, tak tam už chvíli předtím zachraňovali šanci na brankový čáře. No a pak se člověk podívá na zápasy MS ve skupinách :wacko: :death:
Tak Detroit jeste zije, mimochodem zapas Anheimu a Detroitu vypadal neuveritelne pomalu v porovnani toho jak v soucasnosti hraji Hawks, v rychlosti asi v soucasnosti nemame konkurenci.
Uvidime co v druhem kole, na 90% to bude San Chose, pokud ale Detroit dokaze prejit pres Anheim dostaneme jeho. Sharks by byli hodne zajimavy, reknu tri jmena jmena: Niemi, Burrish a Blackhawks nepritel cislo jedna - Torres.
Nebýt Crawforda, tak je to brzo 0:2, pak už to ale šlo v pohodě. První kolo za náma, teď můžou odpočívat a čekat, jestli Detroit zvládne sérii s Anaheimem...
Dle sestřihu nás ze začátku trochu mleli,ale Corey je fantastický,mužstvo hodně podržel,od prvního golu jsme jasně dominovali,ale chtělo by to více přitvrdit,opět nás předčili v hitech,příjdou tvrdší soupeři než byla Min...
Jsme tam. Paráda.
Bolland a Emery stalo mimo hru, v brance Min by mel zacit Harding.
Tak ten clanek je hodne tendencni, je videt snaha kopnout si do nich za kazdou cenu a argumenty trosku pokulhavaji. Nicmene potesi :)
Jinak ten článek je trochu mimo, týmy mají omezenou dobu „spotřeby“, ale trenéři ne? Canucks jsou neoblíbení proto, že v posledním zápase hrál Henrik jen jedno střídání? A gólmani už jsou ve Vancouveru taky vyčerpaný téma. No, je to názor. Můžu s tím souhlasit, ale zdůraznil bych jiné faktory. Každopádně u Canucks bude v létě dusno, neříkám, že to nutně musí rozstřelit, ale nějak cestu ven najít potřebují... anebo ne :evil:
Jak jsem psal už dříve, když postoupí Chicago a Anaheim, tak jsou Hawks na San José... proto opatrně s tou škodolibostí :q :lol:
je to mozna trochu off-topic, nicmene se tu uz delsi dobu jede jen jedina diskuze :) http://www.nhl.cz/CZ/31886/vancouver_canucks_vyprsela_zarucni_doba.html nevim jak vas, ale me clanky o tom, jak se canucks nedari, vzdy pohladi po dusi...
exHawks Niemi byl nominovan na Vezina Trophy...
Zápasy východní konference začínají dřív, většinou je to kvůli tomu...
Je až z podivem,že v tv.dávají jen druhou konferenci,to mi hlava nebere,jasně že naše utkání se dají sledovat na netu,ale myslím že lepší je sledovat zápas v tv.
Wild nic nepredvedli a tak Hawks hrali, co potrebovali... Jen tech vylouceni bylo v tomhle zapase zbytecne moc bych rek. Mame sice vyborny oslabeni, ale na to se neda porad spolehat...