1. kolo: MINNESOTA
Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
No po druhy tretine je to lepsi,jak skore tak hra,ale porad je to malo,nejni to ta masina,snad se do toho dostanem....
No konecne,Kaner krasne na Hossicku..1-1...pojdme..ted to PK hmed nepo.rat...
Tě prdy na to se nedá dívat,jako kdyby se učili hrát hokej,Keith ten hoří při každym doteku puku a navíc je pomalý,to nechápu...máme před sebou ještě 40min.tak snad se to zlepší...
Takze po první tretine si to shrnme: prohráváme 0-1,na sance asi tak 0-4 a v prumeru mame asi jednu uspesnou prihravku na 4 minuty....takhle hosi ne,takhle to nepujde....hazem ten kramflek po sobe jak v pripravce a nejak mi není jasny,kdo je vlastne ten zkusenejsi,oni maj 11 PO debutantu,my 1 a oni sou profesori a my se tam honíme???? :angry:
Tak PP,podme to zklidnit nejakym peknym kouskem....nebo jakoukoliv plasmuskou...
a jeje,zniceho sme dole,Corey Corey :no: :no: :no:
Mne gamecenter nejede..upgratnul jsem to v iphonu za 5 ecek a nic..chci sledovat a nejak se mi tomv iphonu nedari..:-((
game center live jede krasne,asi tuna popcornu,karton koly,uz sem na to nadrzenej jak stepni koza....
tak hrr na ne
Pominville zatím není připravený a Wild bude v prvním utkání série scházet.
na oficialnich stranka je jeho smlouva psana jen do konce sezony... vzhledem k tomu, ze mu je 23 a v cervnu mu bude uz 24, tak si myslim, ze se smlouva do pristi sezony nepresune a bude RFA...
Dvojku bude Crawfordovi dělat Karlsson, v druhé lajně s Sharpem a Kanem nastoupí místo Bollanda Handzuš.
LeBlanc letos už v organizaci Blackhawks nemůže nastoupit. Za Chicago hrát nemůže, protože podepsal smlouvu po uzávěrce přestupů. Nejsem si jistý jestli byl na soupice Ice Hogs pro playoff AHL, ale tam se stejně Rockford nedostal. MS je pro něj šance na prodloužení sezony, je to lepší, než kdyby jen trénoval v Chicagu. Čím si ale nejsem jistý je to, jestli má platnou smlouvu na další rok. Podepsal roční kontrakt s tím, že pokud nenastoupí, tak se převede na další sezonu. Nevím, jestli to platí i v případě, kdy odehrál jen 2 utkání nebo jestli teď bude chráněným volným hráčem. Uvidíme později...
Filipe díky,mě to zarazilo když jsem četl soupisku USA a máš pravdu tam některé zkušenosti nasbírá,byla by škoda s ním rozvázat spolupráci,je šikovný útočník,ale je to jen můj názor...
aha, tak Mirek uz to v kratkych zpravach vysvetlil... :)