1. kolo: MINNESOTA
Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
Byl to nejnudnější zápas play-off co jsem viděl za poslední léta. Bez nasazení, emocí, šancí. Měl jsem co dělat abych nevytuhnul, což se mi stává velmi zřídka. Vyhrálo se, to je super, ale hokej hroznej. Nuda, nuda a ještě jednou nuda :wacko:
Taky jsem viděl jen záznam, ale podle komentů to vypadá, že se ten zápas asi podobal tomu 2. v Chicagu a Min podle všeho nebyla tak aktivní jak v minulym zápase. Corey zasloužená nula, jinak klasika, výborný oslabení, mizerný přesilovky... San Jose je ve druhym kole, viděl jsem konec jejich dnešního zápasu a Van měl trochu smmůlu na hodně přísný vyloučení, minimálně tentokrát určitě. Takže pokud postoupíme, tak dostaneme jednoho z dvojice SJS, DET, chtělo by to vyhrát už v pátek ráno v Chicagu, abysmě měli alespoň chvilku na odpočinek...
Ted jsem viděl sestřih,tak nemohu hodnotit,ale výhra super a ta nula pro Coreho,určitě si ji zasloužil za ty výkony co předvádí...také je pravda že ten golman Wild nám to dosti usnadnil,ale to je jejich problém,myslím že jsme jednou nohou ve 2.kole...
Keithovi se dneska narodil kluk, tak by to moh na lede pekne oslavit kdyz ne golem, tak vitezstvim... :)
Ryan Suter byl dnes spolu se Subbanem a Letangem nominován na Norris Trophy
Carcillo bude podle kouče Q „možná“ hrát, na druhou straně už trénoval Pominville, ale asi stejně jako Bolland ještě nenastoupí.
Taky mám tak trochu škodolibou radost, že se to Vancouveru rozpadá pod rukama, na druhou stranu, jestli Hawks postoupí, tak je pak čeká stejný soupeř – Sharks. Takže, radši bych to dál nekomentoval :batman:
Bolland a Emery trénovali s týmem, ale ani do 4. zápasu nenastoupí... :(
Bieksa obvinil Shark z toho ze prihravaji penalty. Ve hre 5 na 5 jsme lepsi, maji ale skvelou presilovku a hrace kolek kterych projedes a uz se kaci. HA HA HA :evil: :clown: :redcard:
Btw. Saad je s Brendanem Gallagherem (Montreal) and Jonathanem Huberdeauem (Florida) nominován na Calder trophy...
Keith a specialne Seabrook hrali totalne profesorsky, jakoby to meli cely na haku. Jenze jim to proti Wild malem vyslo, vi ze jsou lepsi a nesnazi se. Bylo to mdly, zadny hity, nic. IMO mel Tallon nejakyho energickyho hrace a bojovnika pritahnout misto Handzuse. Predtim davali Isles proti Pens a to bylo o necem jinym, Isles do toho dali uplne vsechno, bohuzel jim to na Cindy a spol. nestacilo.
Komentář + video v zápisu o utkání
Nedělní výkon byl marnej, jen díky Crawfordovi to nebylo v půlce zápasu o tři góly. Líbil se mi včera v poli snad jen Hjalmarsson, obzvlášť Keith a Seabrook se mi zdáli jak po flámu. Nechápu, že se o přestávkách nic nezměnilo, že vypadali, že se nechali zastrašit... v Chicagu do to šli daleko důraznějš. Na druhou stranu si Wild nevypracovali žádný velký šance z přečíslení nebo nějaký extra kombinace, bylo to spíš vypracovaný a z dobrýho forčeku. Rozhodující gól je blbej, ale přišlo mi na první pohled, že to Zucker trefil tak, že i kdyby tam Crawford stál jak měl, tak to stejně projde. No nic, nikdo asi nečekal, že vyhrajou každý zápas, musí se z toho ale poučit, tenhle výkon (mimo posledních pěti minut třetí třetiny) jim úspěch nepřinese.
Neč naprostý souhlas,musíme zvýšit důraz a fyzickou hru do těla,Shauw a Bickel jsou jediný,co neuhnou...to myslím je málo.
Ja teda nevim no, ale Oduya v podstate ten puk ani nemel, Zuckerovi ten puk poslal lezici hrac Min. V tomhle je podle me vcelku nevinne. Crawford podle me mel hrozny postaveni u ty tycky ani se neda rict ze by mu to propadlo, pac tam byla dost velka dira. Jinak ale kdyz to vezmu kolem a kolem, tak musime zvysit nasazeni, za vcerejsi vykon si Min tu vyhru zaslouzila.