1. kolo: MINNESOTA
Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
Frolík a Sharp po dvou gólech, Minenesota dneska hodne slaboucka, krome jedne presilovky, tri brejku a par zavaru, prakticky bez sanci, vyrovnane s nama hrala akorat 5 minut ve druhy tretine, jinak jsme byli lepsi. Ve treti tretine, kdy potrebovali dotahovat akorat 6 strel za celou tretinu z toho 4 pri jednom stridani... Crawford spolehlive pochytal vsechno z dalky. Jestli na necem potrebujeme zapracovat, tak je to presilovka, to nam dela problemy vubec udelat pasmo. Jinak dnesni zapas ani nevypadal jako play-off minimalne hitu, celkem nizky nasazeni. Pro nas asi jedine dobre... Dneska vcelku pohodovej match, dobre zvladnutej.
Na druhé straně je stále mimo hru Pominville. Backstrom a Stoner netrénovali, takže pro dnešní zápas jsou s otazníkem. Pokud bude Backstrom moct, tak se vratí do branky, jinak nastoupí opět Harding.
Bolland a Emery nenastoupí ani ve 2. zápase proti Wild, ale ke 3. zápasu do Minnesoty by měli letět s týmem...
S tim Suterem se pocita,aspon ho utavi...kazdopadne ty zblokovany strely,v tom byl obrovskej plus MIN,z Hardinga nevypadlo za celej zapas nic,coz me prekvapilo,i kdyz by sme se stejne k dorazce nedostali,ale svedci to o rychlym pristupovani k hracum.....
V prodloužení skoro neslezl z ledu... na druhou stranu, ne že by to byly jeho chyby, ale byl na ledě u obou gólů Hawks. Shaw 7 hitů, Rozsíval 6 hitů, Spurgeon 7 zblokovaný střel (těch měla Minny fakt hodně)...
Btw. Suter odehral 41 minut :wacko:
Komentář + video v zápisu o utkání
.. uf, prada. Koukal jsem na prvni tretinu a protoze jsem z toho mel sekanou + jsem byl unaven, sem to zabalil. Jeste jsem videl vyrovnani a rikal jsem si, ze je snad pretlacime. Wild jsou proste neprijemny souper, musime je proste nejak pretlacit. Btw Bickell hral vcera vyborne = tak, jak se od nej ocekava. A to nemyslim ten GWG .. :thumbup:
Ještě že máme Wilds,kdokoliv jiný by nás převálcoval z takovym výkonem...
no, byly to v prodlouzeni nervy, ale Corey tim, ze vychytal chvilku pred nasim golem Parise odcinil zavahani ze zacatku zapasu... hlavne, ze to zavahani prislo na zacatku, kdy se s tim da neco delat a ne jako loni az v prodlouzeni...
:thumbup:
Great!!! Bicks me vysvobodil!!! Prekrasna akce!!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
utahany vitezstvi, nebude to takovy cajicek jak nekdo mohl predpokladat, Wild umi dobre rozbijet nasi hru.
Ten Harding ma snad 40 strel a ještě nic z nej nevypadlo na dorazku.....2OT uz nedam,uz takhle skoro spim.... :zzz:
OT,hned první mac,to to hezky zacina,no hlavne to uhrat at to z nas spadne.... :oops: