NHL 2014/2015
Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
Wisniewski do ANA...dobry....:((
Chris Stewart do Minny, dozvěděl se to během rozhovoru s TSN. Lovejoy z ANH do PIT
Torrey Mitchell do MTL
Leopold do Minnesoty, to dává smysl: https://pbs.twimg.com/media/B_HbyN6U4AAabE9.png
Jokinen do STL, hahahahahahaha :D
No a na Twitteru teď vidim, že nejsem sám, komu Sportsnet vyrazil dech. Pustili to proto, že teď mají rozhovor s Christensenem…
Stan má ještě hodinu. Proč by jinak řešil ten plat Desjardinse...
Ty vole! Jsem akorát zapnul to video ze Sporsnet a co nevidím, Hossa vyměněn do Pittsburgu! Chvíli jsem byl v šoku, naštěstí je to ale jen flashback, když jsem slyšel Christensen a Armstrong, tak se mi hodně ulevilo :)
Neuvirth do Buffala za Johnsona. Spekulovalo se, že Isles chtějí gólmana pro případ, že by se Halák zranil a Johnson je marnej. Neuvirth si hodně polepšil, ale kdo teď bude chytat za Sabres??
Robert Bortuzzo do STL za Iana Cola. Další říznej hráč k Blues…
Ben Smith akorát nasedá do letadla smět SJ
Tak prý díky tomu může zůstat TT v NHL. Podle Q nebude sedět na tribuně dlouho. Bowman se údajně ještě snaží získat beka do rezervy, podle Jaeckela se ptal Sens na Grybu.
Sharks ještě budou platit Desjardinsovi půlku z těch 750000, který teď bere. Tomu úplně nerozumím, je to nutný, když po sezoně mu smlouva vyprší?
To 3.kolo podmineny..(Zidla)
I kdyby sme usetrili 600k tak budou dobry,myslim ze vyhodny pro obe strany...
Desjardins je po sezóně UFA kdežto Smith bude brát 1,5 mega. Předpokládám že když budou Hawks spokojený a Desjardinse prodlouží bude to za podobný peníze jako bere teď, tzn. půlka toho co bere Smith. No říkal jsem to že Smith bude postradatelný...
To je posila dobra,jim tam tu rozehravku ucese...