NHL 2014/2015
Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
Koukám teď na Jets Kings. Hodně dobrý hokej, vysoká rychlost, síla a tvrdost. Má to šťávu, to my v poslední době s Hawks chybí. Jets by to mohli v play off dotáhnout daleko.
Sice lze asi říct, že jediný talent na úrovni Duclaira, který Hawks mají, je TT, ale i tak, dobrá koupě pro Rangers. Yandle má smlouvu na další rok, za poloviční peníze je to něco málo přes 2.5M. Navíc dostali Summerse, kterej je při trochu dobrý vůle srovnatelnej s Moorem, a letošní čtvrtý kolo.
Chicago má jen 6 zdravým obránců v sestavě, za to má 14 útočníků. Že by Bowman ještě chystal jednoho obránce za nějakého útočníka ze sestavy?
1.kolo 2016. Mě osobně to přijde jako lepší deal než Bowmanův Timonen.
Yaddle přestupuje k Rengers, protihodnota je Anhthony Dunclair, Moore a 1. kolo. Yotes budou platit 50% platu.
Erixona si stáhlo Toronto.
Dreger teď potvrdil Glencrosse do WSH
Glencross odešel z tréninku, nějaká hráč křičel na novináře na tribunu, ať jim řeknou, kam ho vyměnili. Podle Eklunda to vypadá na Washington.
McClement prodloužil v Carolině o 2 roky - 1,2M/rok, takže je z trhu pryč...
Jamal Mayers se vyjádřil na Twitteru celkem ostře, že si zjistil víc informací a Blackhawks nemají v týmů žádný rozkol, žádné zásadní osobní problémy. Tomu bych docela věřil.
To mi ale nepřijde jako posílení, spíše naopak oslabení. Kane a Sharp out, to by bylo úplně v pytli.
Twitterem se začínají šířit zvěsti, že útočník Chicaga Blackhawks Patrick Sharp změní dres. Kanadský střelec se údajně dostal do hledáčku Washingtonu Capitals, kteří by k Jestřábům poslali balíček zahrnující Joela Warda.
Erixon je na waivru. Buď si ho někdo vezme nebo půjde do AHL.
Historka Antona Khudobina dneska na NHL.com, to mě baví :)
I had one really not-good game. I came back to the hotel and he [his father] was on Skype. My mother called first and said, 'Your father wants to talk to you.' So he moved my mother away, and he yelled at me for like 30 seconds. I understood him, and then he said, 'I'm done.' And he was gone. The next game I got my first shutout.
Odchytal jsem jeden vážně ne moc dobrý zápas. Vrátil jsem na hotel a viděl jsem ho (tátu) na Skypu. Nejdřív mi zavolala mamka a říká: „Tvůj otec s tebou chce mluvit“. Tak ji posunul stranu a křičel na mě asi 30 vteřin. Chápal jsem ho a on pak řekl: „To je všechno“. A odešel. Další zápas jsem vychytal svou první nulu (teď v pátek 28 zákroků proti Washingtonu).
Chris Kus - Hawks a Capitals jednají o výměně. Její součástí by měl být Sharp a Joel Ward.