NHL 2014/2015
Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
Ja vim,jen papouskuju,Staal a Lupul sou v nabidce,to neni pro nas...oba trejdy co si psal sou prijatelny,ten prvni sem nekde cetl...hlavne v ty souvislosti s Petrovicem,ruku na srdce,nic hroznyho 88 neprovedl a byla by skoda kvuli tomu ten trejd odpiskat...
Staal a Lupul, to je nesmysl, moc peněz na moc dlouho. Byl jsem přes den offline, tak sorry, pokud už to tu někdo napsal, ale spekulace od Jaeckela:
Sharp, Bicks, Hartman, 2. kolo za Huberdeau, Upshall, Petrovic (!), to prý bylo před zápasem a já bych to bral všema deseti
Raanta + draft za Petryho, to taky nezní úplně zle
No ale zranění Kanea mění všechno, takže uvidíme…
Jo a Kaner by mohl pry stihnout finale konference,driv pry ani nahodou:((
V rumors se sklonuje krome Vermetta,Ch. Stewart a Jagr,dozadu Petry,Zidlicky a Michalek,vsem konci smlouvy a tim sme dost omezeny...TOR nabizi Lupula,ale ten ma cap hit pres bura a snad tri roky,by musel jit Bicks a to je asi blbost,J.Staal by se mi libil,ale to je 6M,nevim jak dlouho,za Sharpa +???? bych slavil...navic CAR to dementuje....
Ha, najednou mě napadá jeden tým, kterej má díru na RW a dost prostoru pro Jarouše :(
Za Kanera musime nekoho privest,delame zas a znovu na Vermetovi,chtel bych ale vic...
Tak ten Sekera do LAK,1.k +prospekt,co chteli dostali,byli sme s nima ve hre...
Winnik k Pens, Tlustý to Winipegu. Bowman stále přemýšlí...
Mimochodem Petrovic byl jeden z hráčů o které Hawks stáli...se zraněním Kanea tato šance asi letos padla.
Kane je na LTIR, tzn. očekává se že nebude hrát aspoň měsíc a nebo 10 zápasů.
Velká smůla se lepí na paty těm co letos vedou bodování, zraněný je Seguin teď i Kane.
Byl povolán Teravainen a zároveň byl poslán dolů TRV, ten by se mohl v AHl rozehrát v pár zápasech a pak se snad vrátí nahoru ve formě jakou měl na začátku roku.
jojo Winnik by byl dobrej
podle Eklunda se zajimame o Daniela Winnika ,za 1.3m dobra volba pro playoff /+15(+/-) ,po sezone mu konci smlouva
Kane je zraněný je to asi dost špátný může přijít i o zbytek sezony minimalne 5 zápasů bude mímo ale spíš tak 10-20 zápasů bude mimo.Skvěle rozjetá sezona škoda :(
FLA Bergenheim +7.kolo do MIN za 3.kolo...to je slusna cena....
Leddy patri mezi klicovy beky NYI,cena je dost,ale spis ted,kdovi kde budou financne beci jeho kvalit za treba 4roky,pak to bude treba levny,ale dost to je...