NHL 2014/2015
Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
Re Saad - myslím že teď ho bude chtít dalších 29 týmů. Pens v tuto chvíli nemají šanci. Nevím co by museli nabídnout aby Hawks byli ochotní měnit, napadá mě opravdu jen Malkin a úplně nevím co by s ním Hawks dělali. Crosby je nedotknutelný a zbytek týmu je buď předražený nebo průměrný. Pens mají jeden důležitý problém. Pro offer-sheet který by byl příliš velký by si museli nachystat podobné peníze jako Calgary u O´Reillyho - cca 6 mega/rok. A na to potřebuješ mít 1. 2. a 3. kolo ve stejném roce (2016). A to Pens nemají, pustili 2. kolo za Winnika.
Slovenský útočník Radovan Bondra je na předdraftových testech v Chicagu. Klub si tady připravil nějaké vlastní zkoušky, už dřív psal, že tam jede, další slovenský hráč Christián Jaroš.
http://sport.aktuality.sk/c/188895/radovan-bondra-pred-draftom-sa-vybral-na-testy-do-chicaga/
U Saada můžou ostatní týmy mít zájem a kdo by ho taky neměl. Ale realizovat se mohou snad jen pomocí offer sheet, pokud by s nimi Saad jako volný hráč s omezením podepsal smlouvu. Pak je otázkou, jestli Hawks smlouvu dorovnají nebo radši seberou volby v draftu. Dokážu si představit, že by dorovnali hodně, ale uvidíme, jestli na to vůbec dojde. Pokud bude Saad chtít 3M, tak to předpokládám jen na dva roky. Pokud by se měli domluvit na dlouhodobý smlouvě, tak pak to bude určitě 5M+
Saad totiž prý bude chtít asi 3 miliony
Poustet hrace jako je Saad je do budoucna sebevrazda klubu. Njn, jenze nove smlouvy Toewse a Kanea zacnou tlacit...
O Saada má velký zájem Pittsburgh.A Chicago vy chtelo zpet volbu v 1 kole za Sharpa.Sorry jestli už víte :-D
Gotovets stejně jako Walters podepsal smlouvu s Rockfordem na příští sezonu
Regin podepsal s Jokeritem, jeho odchod do KHL je tedy oficiální
Rockford podepsal pro příští rok Chrise DeSousu.
„V Chicagu budem počas prvých dvoch domácich finálových zápasov Blackhawks proti Tampe Bay a rád by som sa dostal i na štadión. Verím, že nám to niekto z manažmentu vybaví, bol by to určite zážitok.“ Pre Christiána Jaroša navyše o to väčší, že práve Jastrabi sú jeho obľúbeným klubom. „Asi to bude vďaka ich logu. Ten znak a ich dresy sa mi vždy veľmi páčili,“ pousmial sa na záver rozhovoru pre hokej.sk 19-ročný zadák švédskej Lulei. http://www.hokej.sk/2015/clanok131830-Jaros_mieri_do_Chicaga_Popri_testoch_by_si_rad_uzil_i_finale.htm
Jo, Bowman teď musí být hrozně naštvanej, jak to poskládal. Určitě ho strašně štve, že zaplatil tolik za Vermetta a Timonena. To neměl dělat! Jestli je z něčeho Bowman šedivej (ty jeho tři vlasy jako má Homer), tak z toho, za kolik podepíše Saada s Krügerem a kolik mu zbude na to, aby nemusel moc prodávat.
Něco k nhl.cz. Ne že bych tam hledal nějaká velká moudra, většinu toho co napíšou už je známé 1-3 dny v AJ ale překvapuje mě jak tam v poslední době "bleskovatí". Například článek "Kouzlo podmíněných voleb v draftu aneb jak Hextall oškubal Chicago" jsou tam perly jako "a před Timonenem dal přednost nezkušenému Kyleovi Cumiskeymu" "Ač Chicagu chybí už jen čtyři vítězství k zisku Stanley Cupu, generální manažer Černých Jestřábů Stan Bowman skřípe zuby a tahá se za vlasy. "
Zajímavý rozhovor s Milanem Tichým a Jiřím Hrdinu. Hrdina je skautem Dallasu, Tichý skautem Columbusu. Tichý byl draftovaný Chicagem v roce 1989, za Blackhawks pak odehrál 13 zápasů v sezoně 1992–1993.
http://hokej.idnes.cz/milan-tichy-a-jiri-hrdina-rozhovor-o-stavu-ceskeho-hokeje-pzz-/reprezentace.aspx?c=A150528_195626_reprezentace_ald
To, co jsem četl já, vyznělo tak, že do obrany hraje v pohodě a nebojí se hrát do těla. Je fakt, že občas některý zápasy seděl na tribuně, o zranění se nepsalo.
podle bodů jeho letošní sezona žádný zázrak nebyla, ale je otázkou, jak se projevoval jinak.... já to soudit nemůžu, protože jsem o něm během sezony nic nečel, ale třeba hrál dobře do obrany...