NHL 2014/2015
Chicago 2:3n Colorado
- 15. Mikheyev 18 (Nazar, Murphy) O
- 29. Murphy 2 (Bedard, Del Mastro)
- 50. Makar (MacKinnon, Nichushkin)
- 60. Nečas (Nelson, Makar) XA
- nájezd Lehkonen
Knight 31/29
Wedgewood 24/22
@ Washington
Rockford 5:2 Manitoba
- 03. Marcel 5 (Ludwinski, Felix)
- 18. Lombardi 1 (Allan)
- 22. Hayes 3 (Cates, Fitzgerald)
- 22. Toninato (Shaw, Vitelli) P
- 26. Luypen 5 (Hayes, Savoie)
- 51. Guttman 22 (Athanasiou, Fitzgerald)
- 51. Lambert
Commesso 23/21
DiVincentiis 11/7, Driedger 15/14
@ Grand Rapids
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
3. 4. 2025, Chicago 2:3n Colorado
Mirek napsal
29. 3. 2025, Chicago 3:5 Vegas
Mirek napsal
voNt napsal
Neč napsal
Mirek napsal
16. 3. 2025, Vancouver 6:2 Chicago
tomsik napsal
Myslíte, že by mohl v létě zebojovat v Chicagu o smlouvu? :)
http://www.thehockeynews.com/blog/khl-goalie-anders-nilsson-contorts-body-to-make-huge-save/
http://www.thehockeynews.com/blog/anders-nilsson-dives-across-entire-net-tosses-hat-in-the-ring-for-save-of-the-year/
Hezkej rozhovor s Romanem Polákem.
http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-nhl/230786/zklamany-polak-na-hokejove-sampionaty-mam-peska.html
Boychuk podepsal s Islanders, 7 let, 42 mega, 6mega /rok. Hodně, hodně. Pokud budou chtít Hawks udržet Seabrooka budou mu muset vysázet ještě o něco víc.
Špaček vypadá dobře, v 17 hraje pravidelně extraligu. Doufám ale že Hawks šáhnou jinam, typově to bude další Teravainen, Schmaltz...
Na toho Špačka jsem byl zvědavej na MSJ, ale to moc prostoru nedostal, skoro jsem si ho nevšiml. Hawks mají ve 2. kole výběr z celkového 54. místa díky tomu, že Kevin Hayes podepsal s Rangers, a to myslím, že by Špaček mohl být ještě k dispozici.
Dalsi:Pavlik byl na Spackovi z Pardubic.....17.let,ve svy vekovce je pry o dve tridy vys,potencialne ho vezmem ve druhym kole,kdyz bude....pry ma Kaneruce...hmm....,Niklas Blomgren do toho Liberce se jel podivat opet na golmana,tentokrat poradnej macek v kleci-Ales Stezka....
Jj,hlavne na toho,sem si nemohl vzpomenout na jmeno,ale i na toho druhyho...jo a pak jeste jel do Liberce,ale to sem se neptal na koho ....
Za Kladno chytá Daniel Vladař, brankář český reprezentace do 18 a 20 let, je to celkem pořízek a dvojka mezi evropskejma gólmana podle lednovýho žebříčku CSS.
Dneska sem vezl Blomgrena(nas vedouci evr.skaut mladeze) do Chomutova na extraligu junioru,priletel z Helsinek se podivat na mlady golmany obou tymu Chomutova a Kladna....nerikal nic konkretniho,ale tohle vetsinou jezdi Pavlik,tak mozna mame vetsi zajem nez obvykle....
.. dnes dal del Zotto gol za Phili, tak jsem jukl na jeho staty (mnozi tu pred sezonou lehce 'kritizovali' jeho prinos pro tym), ja jsem psal, ze je to super (bargain) podpis.
Ma v 53 z aktualne 26 bodu, +/- je lehce v minusu sice, hraje ~21 min za zapas. Ja si myslim, ze ve PHI spokojenost. Rozdal ~120 hitu pri 26 PIM. Nevim tedy, kolikaty je to jejich obrance (ted tusim vytrejdovali Carleho), takze se mozna posunul do prvni obranne dvojice, ale proc ne. Tusim, ze jej podepsali pod 2M, sice jen na rok, takze bojuje o smlouvu ..
Jj, taky jsem četl, že díky tomu může TT zůstat v NHL. Ale moc to nechápu, tím jedním trejdem se ušetřilo 1.1M, do konce sezony teda necelý 0.3M a pod stropem jsme měli mít ještě asi 1M, takže místa by mělo být dost. No ale tak asi nekecá :)
Podle všeho už nebyl na nic prostor pod stropem. Dle Bowmana to že San Chose bude platit 50% Desjardinse umožnilo aby mohl být Teravainen nahoře, jinak by musel kvůli stropu do AHL. Capgeek už nefunguje tak mu musíme věřit že to má spočítané správně.
Desjardins mě osobně hodně připomíná Burishe snad bude hrát podobně dobře jako Burish v Chicagu ve svých nejlepších letech. Hraje o setrvání v NHL tak počítám že do toho dá všechno.
Raanta nikam nešel takže v létě bude moci Bowman využít výměny jednoho brankáře.
wiz v ana 1.2m cap hit ..uff
ten Steward jen za druhe kolo 2017??? to sme taky mohly dat
wiz se vraci na misto cinu